Antena Căutare

Ce facultate a urmat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurentul este frizer, dar a studiat o specializare diferită

Bogdan Cîrlan este unul dintre concurenții care a decis să participe, alături de iubita lui, Claudia Florescu, la Insula Iubirii sezonul 7. Cu toate că este frizer și pasionat de sport și tatuaje, o altă specializare îl recomandă pe Bogdan. Iată ce facultate a studiat!

Ce facultate a urmat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurentul este frizer, dar a studiat o specializare diferită Galerie
Ce facultate a urmat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurentul este frizer, dar a studiat o specializare diferită | Antena 1

Bogdan Cîrlan este topit după iubita sa, Claudia Florescu și se gândește să o ceară în căsătorie în emisiune. În schimb, concurenta vrea să știe dacă a făcut bine că a lăsat totul în Italia pentru această relație și, astfel că, a decis să participe la cel mai dur test de fidelitate, pus la bătaie de Insula Iubirii.

Dacă fanii emisiunii, dar și al cuplului știu că iubita lui Bogdan este antrenoare de fitness și nu trece o zi fără să ajungă în sala de sport, despre el s-a aflat că este de meserie frizer, însă asta după ce a studiat un domeniu cu totul diferit.

Citește și: Cum arată mama Claudiei Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta are și un frate care îi seamănă leit

Ce studii are Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezonul 7

În prezent, Bogdan Cîrlan este frizer de meserie, însă este pasionat de sport și tatuaje, precum el recunoștea la începutul sezonului. Cu toate acestea, concurentul a ales să nu profeseze în niciunul dintre aceste domenii, dar nici în cel în care are o diplomă.

Potrivit informațiilor oferite pe contul personal de Facebook și vizualizate de Spynews, iubitul Claudiei Florescu a studiat la Universitatea Ecologică din București, pe care a și absolvit-o, de altfel.

Cu toate acestea, Bogdan Cîrlan a ales să fie frizer, întrucât crede că acest loc de muncă i se potrivește mult mai bine.

Citește și: Ce facultate a urmat Marius Moise de la Insula Iubirii. ”Făt frumos” e fermier, dar are studii în alt domeniu

Cine sunt Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezon 7

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan sunt împreună de mai bine de un an și s-au cunoscut pe internet. Cei doi tineri au 35, respectiv 34 de ani și vor să-și testeze relația la Insula Iubirii sezon 7.

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan s-au cunoscut pe Instagram și de atunci sunt de nedespărțit. Prima lor întâlnire a fost în Italia, țara care i-a fost casă Claudiei în ultimii ani. Chimia lor a fost atât de mare, încât tânăra a lăsat totul pentru a se muta în România alături de cel care i-a furat inima.

Fiind împreună de mai bine de un an, Claudia și Bogdan au planuri mari pentru viitor. Cei doi visează să-și construiască propriile afaceri, să se cunune și să nu depindă de nimeni. Însă nu totul este roz între ei, căci firile lor opuse, care se atrag ca un magnet, le și creează probleme.

Bogdan este delăsător și imatur, spun cei doi, pe când tânăra este hotărâtă și știe exact ce așteptări are de la viață, dar și de la cel de lângă ea.

Cum arată mama Claudiei Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7. Concurenta are și un frate care îi seamănă leit... Insula Iubirii, sezonul 7. Motivul pentru care Iulian Clonț a rămas fără permis înainte de a ajunge în Thailanda. Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x