Antena Căutare

Ce gest neașteptat a făcut ispita Romeo Vasiloni când era la date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7. Totul a fost filmat

Camerele de filmat au surprins ce gest neașteptat a făcut Romeo Vasiloni când era la date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7.

colaj foto cu romeo vasiloni si poza cu el si ema oprisan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Romeo Vasiloni a făcut un gest neașteptat la un date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Romeo Vasiloni s-a făcut remarcat încă din prima ediție a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, atunci când a ieșit la iveală faptul că acesta se cunoaște cu Răzvan Kovacs, partenerul de cuplu al Emei Oprișan.

Într-una dintre ediții, atunci a făcut un gest neașteptat atunci când era la întâlnire cu Ema Oprișan. Camerele de filmat au surprins totul și au arătat un detaliu surprinzător despre ispită.

Ce gest neașteptat a făcut ispita Romeo Vasiloni când era la date cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii sezonul 7

Romeo Vasiloni a părut atras de Ema Oprișan încă din primele zile și, deși a fost refuzat în repetate rânduri, iată că într-o zi bruneta a decis să îl invite la date.

Citește și: Ce s-a întâmplat când Marius Budin a fost la date cu ispita Simona Alexuc. Ce au surprins camerele, la Insula Iubirii sezonul 7

Acesta a fost atât de încântat de faptul că a primit șansa de-a petrece mai mult timp alături de ea, încât cu greu și-a putut ascunde bucuria.

„Ne-am urcat în bărcuță și a fost un cadru super romantic și super mișto a fost totul. Și peisajul, și acel nene care conducea bărcuța. Cred că ne-am apropiat la acel date, ca și oameni. A fost un vibe super mișto”, a dezvăluit Romeo Vasiloni, la Insula Iubirii sezonul 7.

La un moment dar, în timp ce savura un pahar de vin Wine Crime, ispita a început să îi fredoneze versurile unei melodii romantice, ca să își arate bucuria și faptul că se simte îndrăgostit de Ema Oprișan.

„Nici linia melodică nu știi”, a fost reacția rece a concurentei.

„Cedez în fața propriilor sentimente”, a continuat ispita, turnând iar niște vin Wine Crime în pahare.

„Gata, iar ai început?!”, l-a „taxat” Ema.

Citește și: Ce dezvăluire neașteptată a făcut Răzvan Kovacs, atunci când a fost la date cu Roxana Rapailă! Ce a recunoscut, fără reținere

Totuși, acesta a fost momentul în care fanii au putut descoperi la Romeo Vasiloni o altă latură, adică cea romantică. Tânărul s-a arătat impresionat de frumusețile peisajului, dar mai ales de prezența concurentei. Puțini s-ar fi așteptat să îl vadă într-o asemenea ipostază sau să facă un astfel de gest, dar ispita nu s-a ferit să cânte și să își exprime liber trăirile.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ce dezvăluire neașteptată a făcut Răzvan Kovacs, atunci când a fost la date cu Roxana Rapailă! Ce a recunoscut, fără reț... Bianca Giurcă, confesiune despre ispita Alin Simoiu. Concurenta „s-a scăpat” într-o discuție și a recunoscut tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x