Antena Căutare

Ce l-a făcut pe Alin Simoiu să nu își dorească o relație cu Maria de la Insula Iubirii, sezonul 8. Detaliul pe care l-a observat

Alin Simoiu a vorbit despre motivul pentru care nu a format un cuplu cu Maria, fosta iubită a lui Dani Boy, la Insula Iubirii sezonul 8. Un detaliu l-a făcut pe bărbat să păstreze distanța față de concurentă și să fie doar o ispită.

Galerie
Alin Simoiu a vorbit despre motivul pentru care nu a format un cuplu cu Maria, fosta iubită a lui Dani Boy, la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Sezonul 8 Insula Iubirii a fost o adevărată surpriză pentru fanii emisiunii. Telespectatorii s-au bucurat enorm când au aflat că îl pot revedea pe Alin Simoiu, cea mai îndrăgită ispită masculină din sezonul 7 al reality show-ului.

De data aceasta, oamenii de acasă au rămas surprinși de atitudinea bărbatului. Dacă în urmă cu un an demonstra că este un tânăr sensibilă și asumat, acum Alin Simoiu a arătat că poate să intre perfect în rolul de ispită.

Încă din primele zile pe insulă, acesta a interacționat cu mai multe concurente. Printre fetele care l-au scos la un date pe Alin Simoiu se numără Iustina, Simona și Maria. Cele trei și-au dorit să îl cunoască mai bine pe bărbat.

Citește și: Ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a pozat într-o ipostază îndrăzneață, cu decolteul la vedere. Ce s-a observat

Articolul continuă după reclamă

Cu o experiență vasta în artele seducției și foarte încrezător în abilitățile sale de cuceritor, Alin Simoiu a captat atenția multor tinere. De asemenea, bărbatul i-a ajutat pe concurenți să își testeze relația, chiar dacă asta a însemnat să le destrame cuplul.

Ispita masculină a intrat rapid în atenția publicului, după ce a făcut-o pe Maria din sezonul 8 Insula Iubirii să se îndepărteze de colegul său, Marcel. Tânăra a legat o relație deosebită de prietenie cu Maluma în Thailanda, care a ajuns la final odată cu alegerea pe care a făcut-o pentru dream date.

În cadrul testimonialelor, fosta iubită a lui Dani Boy a declarat că se simte atrasă de Alin Simoiu. Așadar, aceasta nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebată cu ce ispită vrea să meargă la întâlnirea de 24 de ore.

Care este motivul pentru care Alin Simoiu nu a format un cuplu cu Maria, după Insula Iubirii sezonul 8

Deși au petrecut mult timp împreună pe insulă, Alin Simoiu nu a simțit nevoia să facă pași importanți către Maria. Între cei doi nu s-au întâmplat prea multe. Aceștia au rămas la stadiu de îmbrățișări și apropieri inofensive până la plecarea din Thailanda.

Prezent în platoul „Un Show Păcătos”, ispita masculină a explicat motivul pentru care nu a intrat într-o relație cu Maria. Se pare că bărbatul a observat un detaliu ce l-a făcut să păstreze distanța față de concurentă.

Gesturile tinerei din Thailanda l-au îndemnat pe Alin Simoiu să fie doar o ispită. Mai mult, acesta a declarat că nu s-a simțit atras de nicio fată în sezonul 8 Insula Iubirii, fapt pentru care s-a concentrat în totalitate asupra rolului său din emisiune.

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8, mesaj plin de semnificație după ce fosta soție, Cristina, s-a pozat la piscină

„De niciuna din fetele de anul acesta nu am simțit că există ceva ce ar putea să îmi placă. Pur si simplu, nu puteam să văd tot ce se întâmplă în casă, de cele mai multe ori eram absent, acum am văzut și eu la televizor, dar interacționa cu foarte mulți băieți (n.r. Maria) din casă. S-a axat la un moment dat pe Marcel și nu știam ce se întâmplă. Ea îmi spunea că e doar prieten, nu e nimic mai mult, nu îl place, dar totodată petreceau timp”, a mărturisit Alin Simoiu la „Un Show Păcătos”, de la Antena Stars.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Iustina și Cornel au vorbit despre cum le-a schimbat viața de cuplu experiența din... Cât costă să te îmbraci ca Alin Simoiu. Ispita de la Insula Iubirii își vinde compleurile la prețuri pentru toate buzuna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x