Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce a urmat

Luni, 26 august 2024, telespectatorii au avut parte de o surpriză uriașă atunci când băieții și fetele din cuplu și-au ales ispitele pentru dream date. Radu Vâlcan a anunțat reguli noi în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii.

Galerie
Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce a urmat

Experiența Insula Iubirii se apropie de sfârșit pentru cuplurile care au venit în sezonul 8 să își testeze relația. În ediția 19 a reality show-ului, concurenții au fost puși să își aleagă partenerii pentru dream date.

Fetele și băieții vor petrece 24 de ore alături de ispita cu care s-au înțeles cel mai bine în Thailanda. Odată ajunși într-o locație spectaculoasă, unde au de luat o decizie important, aceștia au fost luați prin surprindere de vestea pe care Radu Vâlcan le-a dat-o.

„Mâine va avea loc ultimul date de pe Insula Iubirii. Va fi o întâlnire cu totul specială, un date ce va dura 24 de ore, o zi și o noapte. Dacă dormiți sau nu în același pat este stric alegerea voastră”, a spus prezentatorul TV.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Cum a reacționat Maria când Iustina a ”închis” ochii la imaginile cu Cornel din club

„Dragilor, insula are o surpriză pentru voi. Băieți, pentru prima dată la Insula Iubirii, aveți posibilitatea să refuzați acest ultim date. Puteți rămâne în vilă. În același timp, și fetele au acest drept. Probabil că este cel mai important date de care o să aveți parte aici. Înainte de a lua o decizie, mai trebuie să știți ceva. Ispitele pe care nu le veți alege vor părăsi Thailanda”, a mai adăugat Radu Vâlcan.

Pe cine au ales concurenții pentru dream date în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024

Primul care a făcut o alegere în privința dream date-ului a fost Andrei, soțul Cristinei. Fără pic de ezitare, acesta a invitat-o pe Diandra la o întâlnire de 24 de ore, iar ispita a acceptat.

Și Dani a fost asumat în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Tânărul a hotărât să fie însoțit de Mădălina la ultima întâlnire din Thailanda. Ispita i-a acceptat propunerea cu zâmbetul pe buze.

Decizia luată de Cornel a fost de-a dreptul neașteptată. Deși s-a gândit pentru câteva clipe să refuze dream date-ul și să rămână în vilă, logodnicul Iustinei a ales că este mai bine să o invite pe Loredana la această întâlnire.

Rareș a decis să își petreacă dream date-ul alături de ispita Flori: „Cred că suntem pe aceeași lungime de undă”.

Ce concurente au fost refuzate de ispitele masculine în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024

Și fetele au avut de făcut alegeri grele în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. O situație neașteptată a luat prin surprindere publicul. Două ispite masculine au refuzate dream date-ul.

Cristina a fost prima concurentă ce și-a exprimat dorința. Soția lui Andrei a spus că vrea să meargă la ultima întâlnire alături de Eric. Bărbatul i-a acceptat propunerea.

Când a fost întrebată dacă vrea să participe la dream date, Daiana a oferit un răspuns nesigur. În cele din urmă, aceasta a mărturisit că vrea să petreacă cele 24 de ore alături de Radu, însă ispita masculină a refuzat-o.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Fetele au ales ispitele cu care iubiții lor vor ieși la date. Ce a putut să ceară Maria

„Am ajuns să o cunosc cum este cu adevărat, știe că vreau să fie fericită. Răspunsul meu o să fie nu, nu o să merg la date, pentru că fericirea ei e să-l revadă pe Rareș în acest moment”, a spus Radu.

Alegerea pe care a luat-o Maria în privința dream date-ul l-a rănit pe Marcel. Tânăra a hotărât să iasă la întâlnirea de 24 de ore cu Alin.

Și Iustina și-a asumat un dream date cu Teo, însă răspunsul ispitei a luat-o prin surprindere. Tânărul a refuzat propunerea concurentei: „Sunt o persoană orgolioasă de felul meu, nu mi-a plăcut că a încercat să mă folosească. Nu avea gânduri cu mine în viitor, acest date nu ne ajuta”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dan... Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x