Antena Căutare

Ce mai face și cum arată acum Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii. Cine a însoțit-o la Timișoara

Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, este foarte prezentă pe rețelele de socializare și le arată frecvent fanilor ei cu ce se mai ocupă.

colaj claudia florescu Galerie
După ce a participat la Insula Iubirii în sezonul 7 alături de iubitul ei la acea vreme, Bogdan Cîrlan, Claudia Florescu a pus punct relației și a rupt logodna atunci când ei au ajuns acasă. | A1

După ce a participat la Insula Iubirii în sezonul 7 alături de iubitul ei la acea vreme, Bogdan Cîrlan, Claudia Florescu a pus punct relației și a rupt logodna atunci când ei au ajuns acasă.

Chiar dacă lucrurile nu au mers bine între ei și au decis să se despartă, Claudia a lucrat foarte mult la ea și e împlinită. Fosta concurentă s-a focusat mai mult pe sport, de vreme ce fitness-ul este una dintre cele mai mari pasiuni ale ei.

Cum arată acum Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7

Claudia Florescu este instuctor de fitness și postează adesea fotografii și video-uri de la sală pe contul ei de Instagram unde a strâns peste 94K de urmăritori. Claudia face performanță și chiar participă și la concursuri de culturism.

Citește și: Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 a apelat la o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată bruneta acum

Când nu e la sala de fitness, Claudia se pozează adesea cu câinele ei în parc, la plimbare și nu de puține ori a mărturisit că el este ca un membru al familiei pentru ea.

Chiar dacă e pasionată și de tatuaje, nu pare că frumoasa brunetă și-ar mai fi făcut un tatuaj nou, dar, în urmă cu puțin timp, a plecat la o convenție a tatuatorilor din Timișoara alături de prietenii ei.

În ce relații au rămas acum Claudia și Bogdan

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan s-au despărțit la scurt timp după terminarea sezonului 7 din Insula Iubirii, dar cei doi încă își vobesc. Cu toate acestea, ea nu se gândește la o eventuală împăcare.

Chiar dacă pe parcursul show-ului, tânăra a mărturisit că sunt câteva lucruri care o deranjau la partenerul ei de atunci, la bonfire-ul final, aceasta i-a acceptat cererea în căsătorie. Cuplul a petrecut câteva luni frumoase în calitate de logodnici, dar la filmările realizate la 6 luni distanță, aceștia dezvăluiau că au hotărât să se despartă.

Citește și: Ce mașină conduce Claudia Florescu. Cum s-a pozat fosta concurentă de la Insula Iubirii lângă bolidul său

Imaginile de la acea vreme arătau un Bogdan extrem de afectat de separare, iar Claudia dezvăluia că într-adevăr, ea a luat această dezicie. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că îi este aproape și se pare că lucurile nu s-au schimbat prea mult nici acum.

„Între mine și Bogdan s-a consumat iubirea și pasiunea și a rămas respectul. În momentul de față avem vieți și drumuri diferite. Deci nu se mai pune problema de vreo împăcare”, a scris aceasta la Insta Story în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, apariție incendiară în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat pozată

Îți mai amintești de ispita Ramona de la Insula Iubirii? Ce mai face și cum arată acum femeia care i-a fost tentație lui... Cât de mult s-a schimbat ispita Cristi de la Insula Iubirii de când nu mai e la tv. Ce mai face bărbatul care a ispitit-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x