Antena Căutare

Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 a apelat la o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată bruneta acum

Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan.

colaj foto Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 Galerie
Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan. | Antena 1

Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezon 7 este foarte activă în mediul online. După participarea în reality show-uld de la Antena 1, frumoasa brunetă care locuia în Italia s-a întors în România și ține legătura cu prietenii ei virtuali. Aceasta continuă să aibă un stil de viață sănătos, lucrează la o sală din Capitală și pare mai fericită ca oricând.

Deși este încă singură, așa cum a dezvăluit chiar ea recent, fost logodnică a lui Bogdan Cîrlan este împăcată și nici nu caută o nouă iubire. Tânăra se simte foarte bine în pielea ei și tocmai a apelat la o schimbare de look care i-a surprins pe internauți.

Cum arată Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 acum. La ce schimbare de look a apelat

Fosta concurentă de la Insula Iubrii, sezonul 7 este extrem de apropiată de urmăritorii ei de pe Instagram și îi ține la curent cu fiecare detaliu din viața ei. Acesta îi ia pe internauți cu ea atât la sala, atunci când se antrenează cât, dar și la o simplă plimbare cu cățelul.

Tânăra nu are nicun secret față de cei aproape 100 de mii de urmăritori ai ei și recent, le-a arătat noul ei look. Claudia de la Insula Iubrii, sezonul 7 a trecut printr-o transformare surprinzăoare, dar care i-a adus o mulțime de complimente.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

Bruneta nu a renunțat la părul ei lung, însă a optat pentru o coafură cu codițe împletite de inspirație afro. Extrem de încântată de rezultate, aceasta a postat imediat imaginile pe rețelele sociale.

Ce spune Claudia Florescu despre relația cu Bogdan Cîrlan, în prezent. Există șanse de împăcare?

Fosta logodnică a lui Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a organizat recent și o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. Aceasta a răspuns, fără ascunzișuri, celei mai arzătoare întrebări de buzele fanilor.

Întrebată dacă s-ar mai împăca cu fostul ei logodnic, Claudia a oferit un răspuns cât de poate de sincer. Ea a mărturisit că deși încă mai țin legătura și vorbesc, nu ar mai exista șanse de împăcare între ei doi.

„Între mine și Bogdan s-a consumat iubirea și pasiunea și a rămas respectul. În momentul de față avem vieți și drumuri diferite. Deci nu se mai pune problema de vreo împăcare”, a scris aceasta la Instastory

Citește și: Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii sezon 7, mesaj cu subînțeles la început de an. Ce a transmis fostul logodnic al Claudiei

Care e statusul relației dintre Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și logodnica lui. Ce a postat fostul soț al lui Hann... Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x