Antena Căutare

Ce mai face și cum arată Cerasela Iacob de la Insula Iubirii, sezonul 6. Femeia își caută jumătatea într-o altă emisiune TV

Cerasela Iacob de la Insula Iubirii, sezonul 6, își caută marea dragoste într-o nouă emisiune TV. Ce își dorește femeia „cu experiență de viața” de la viitorul partener, după ce pe fostul iubit l-a pierdut în urma reality show-ului.

colaj foto cerasela iacob insula iubirii sezonul 6 Galerie
Ce mai face și cum arată Cerasela Iacob de la Insula Iubirii, sezonul 6. Femeia își caută jumătatea într-o altă emisiune TV | Antena 1

Cerasela și Rareș au fost doi dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 6. Comportamentul femeii din emisiune a atras atenția multor oameni și iar lipsa de reacție a partenerului său a fost și mai surprinzătoare. Cei doi s-au întâlnit la bonfire-ul final pentru a pune cap la cap toate informațiile și deși păre că lucrurile vor merge bine între ei, s-au despărțit.

Ce mai face și cum arată Cerasela Iacob de la Insula Iubirii, sezonul 6. Femeia își caută jumătatea într-o altă emisiune TV

De-a lungul sezonului 6 în care a paticipat, Carasela a spus în nenumărate rânduri că iubitul ei de la acea vreme a ajutat-o să treacă peste multe traume. La un moment dat, aceasta a recunoscut că a trecut și printr-o experineță traumatizantă la o vârstă prea fragedă și acest lucru și-a lăsat amprenta asupra ei.

Cerasela mărturisea, la acea vreme, că îi este foarte greu să aibă încredere în bărbați și se pare că lucrurile nu s-au schimbat prea mult de atunci.

Citește și: Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. De ce a ales Cerasela să stea în pat cu Daniel, deși era complet dezbrăcat

La mai mult de un an și jumătate după ce s-a întors de la Insula Iubirii, sezonul 6, Cerasela este tot singură. Mai mult decât atât, pentru că nu a avut prea mult noroc în dragostea, ea a ales să își caute jumătatea tot în cadrul unei emisiuni TV.

Astfel, fanii reality show-ului în care cuplurile își testează relația au fost surprinți să o vadă pe fosta concurentă, de data aceasta, la Antena Stars. Cerasela de la Insula Iubirii, sezonul 6 a pășit în platoul emisiunii Te iubesc de nu te vezi, moderată de Gabriela Cristea.

Formatul emisiunii presupune ca participanții să îşi găsească sufletul-pereche cunoscându-se, mai întâi, prin intermediul dialogului la paravan, în funcţie de felul în care se opreşte roata, ce va funcţiona ca un mecanism al destinului, pentru că nimeni nu va putea prezice persoana în dreptul căreia se va opri.

Interviurile Insula Iubirii. Rareș Panțîru vs Cerasela Iacob. Ce își reproșează cei doi la un an de la experimentul din Thailanda

Astfel, soarta a decis ca aceasta să se cunoască cu doi tineri în vârstă de 20 de ani, lucru ce a nemulțumit-o profund. Cerasela a dezvăluit că este în căutarea unei iubiri „mature”, după ce a îndurat multe de-a lungul vieții sale.

„Sunt un pic dezamăgită de băieți. Ei nu au șanse la mine. Eu sunt hoașcă bătrână, nu au șanse ei. O să le dau block pe Instagram să nu îmi mai scrie. Nu vreau să îi jignesc, dar sunt micuți de mine”

„Chiar am nevoie de un bărbat adevărat. Nu pot să îmi iau un copil să îl cresc. Ce să fac cu el? Abia aștept să cunosc pe cineva cu adevărat bărbat. Chiar mă așteptam aici să mă mărit”, a mai completat ea.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Romeo Vasiloni a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Ema Oprișan în România. C... De ce nu a fost Bianca Giurcă la cununia Emei și a lui Răzvan Kovacs. Dezvăluirile dureroase făcute publice abia acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x