Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii. Rareș Panțîru vs Cerasela Iacob. Ce își reproșează cei doi la un an de la experimentul din Thailanda

Seria "Interviurile Insula Iubirii" se încheie cu Rareș Panțîru și Cerasela Iacob, care au simțit la intensitate maximă experiența sezonului 6. În aceste interviuri, Rareș și Cerasela retrăiesc momentele controversate de la Insula Iubirii.

colaj cu rares pantiru si cerasela iacob la interviurile insula iubirii Galerie
Interviurile Iubirii, disponibile exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Rareș și Cerasela încheie seria | Antena 1

După un parcurs tumultuos în casele ispitelor, cei doi au părăsit Thailanda împreună. În România însă, s-au separat. Rareș recunoaște azi că a descoperit pe Insulă o Cerasela de care ar fi fugit în mod obișnuit și susține că femeia pe care a descoperit-o acolo era foarte diferită de cea pe care o știa de acasă.

"Insula Iubirii m-a ajutat să văd adevărul din relația mea", a mărturisit concurentul, care a avut puterea să aștepte difuzarea emisiunii pentru a analiza toate dovezile și a le discuta cu iubita lui, înainte de a lua o decizie definitivă.

Rareș a trecut de la extaz la agonie la Insula Iubirii. Nu a judecat-o pe Cerasela pentru acțiunile sale, iar la bonfire-ul final, cei doi s-au ținut de mână pe tot parcursul ceremoniei și au decis să părăsească insula în calitate de cuplu. Însă, când au ajuns în România, au luat decizia să se separe.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Sebastian Dascălu, cuvinte tăioase la adresa Cristinei. Ce spune la un an după separare | EXCLUSIV

"Insula Iubirii este un carusel al emoțiilor, te călește, te șlefuiește sau te ucide emoțional. Te face să-ți dai seama de punctul în care ești, de direcția în care vrei să mergi și cu cine vrei să mergi", spune azi Rareș.

Interviurile Iubirii, disponibile exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY

"Pe insulă m-am născut cu adevărat și m-am cunoscut eu pe mine sută la sută", spune și Cerasela, pe care mulți dintre telespectatorii sezonului 6 au blamat-o.

La un an de la cel mai dur test al fidelității, Cerasela crede că Rareș a purtat o mască pe parcursul șederii lor în Thailanda și că nu a acceptat cu adevărat experimentul de la Insula Iubirii: "L-a deranjat tot ce ție de show (...) Nu mă așteptam ca acasă să fie altă persoană și să se despartă de mine".

Cerasela Iacob spune că reality show-ul i-a revelat că iubitul ei de la vremea respectivă își dorea, de fapt, un alt tip de femeie.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Ce spune Cristina Nimereală despre Ispita Oana Monea, care i-a tentat iubitul din start | EXCLUSIV

Cât despre șicanările pe care le-a avut cu Ispita Daniel Mihai, concurenta recunoaște că a existat o chimie între ei fiindcă personalitățile lor sunt foarte similare. Despre îndrăgosteală însă, n-ar fi fost vorba.

Seria de 6 episoade exclusive "Interviurile Insula Iubirii" i-a adus în prim-plan pe Hamude Kilani (sezonul 2), Teodora și Alex Marcu (sezonul 6), Sebastian Dascălu (sezonul 6), Cristina Nimereală (sezonul 6), Rareș Panțiru (sezonul 6) și Cerasela Iacob (sezonul 6).

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY.

Insula Iubirii, sezonul 7, premiera pe 22 și 23 iunie, la Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Fosta ispită de la Insula Iubirii, Eda, în cele mai senzuale ipostaze alături de Bogdan Mocanu. Ce mai face și cum arată... Vezi primele 4 minute de la Insula Iubirii 2023. Sneak peak din marea premiera a celui mai dur test al fidelității | VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x