Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru, după ce Andrei a văzut la bonfire imaginile cu ea și Eric, în ipostaze apropiate

Cristina Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8 a transmis un mesaj neașteptat, la scurt timp după ce a fost difuzată ediția în care soțul ei, Andrei, a văzut imaginile cu apropierea dintre ea și ispita Eric.

Galerie
Fanii Insula Iubirii au reacționat imediat când au văzut mesajul transmis de Cristina Rotaru | Antena 1

În ediția din 19 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Radu Vâlcan i-a invitat pe concurenți la o nouă ceremonie a focului. A fost momentul în care Andrei Rotaru a văzut imagini cu soția lui, Cristina, filmată în ipostaze apropiate de ispita Eric.

După difuzarea ediției, Cristina Rotaru a transmis un mesaj neașteptat, la care fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru, după ce Andrei a văzut la bonfire imaginile cu ea și Eric, în ipostaze apropiate, la Insula Iubirii sezonul 8

Rănită după ce a văzut că soțul său, Andrei, este tot mai îndrăgostit de ispita Diandra Moga, Cristina Rotaru a părut că se simte tot mai apropiată de ispita Eric. Tânărul a fost alături de ea după fiecare bonfire dureros în care a văzut noi imagini cu soțul său și cu ispita.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Rareș după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori. Ce a putut să spună

Eric a consolat-o, a încurajat-o și a încercat mereu să îi arate faptul că o apreciază foarte mult și că el consideră că ea merită să fie fericită. Cei doi au început să petreacă tot mai des timpul împreună și de acest lucru s-a convins și Andrei Rotaru, care a văzut imagini cu soția lui și cu ispita Eric la ceremonia focului din ediția din 10 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

Imediat după emisiunea, Cristina a avut o reacție neașteptată și a transmis următorul mesaj:

„Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate. 🙏🏽”, au fost cuvintele ei, pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Va multumesc tuturor pt ca va rupeti din timpul vostru sa imi trimiteti un gand bun, sa imi aratati empatie, ori incurajari, ba chiar si judecati pertinente si sfaturi! Va doresc numai bine si frumos oameni dragi🙏🏽”, a mai completa ea.

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care i-au transmis mesaje de susținere și încurajare concurentei de la Insula Iubirii sezonul 8.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Testul fidelităţii din sezonul 8 Insula Iubirii pune la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?”, acestea sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii. Emisiunea poate fi urmărită pe Antena 1 și AntenaPLAY!

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii pot afla urmărind Insula Iubirii sezonul 8, difuzat pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Rareș după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori. Ce a putut să spu... Cum arăta ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8 în urmă cu nouă ani. Purta ținute office și era total s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x