Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Rareș după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori. Ce a putut să spună

Rareș, iubitul Daianei, a reacționat imediat în mediul online după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori din ediția de luni, 19 august 2024, Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul a fost filmat în ipostaze neașteptate alături de frumoasa brunetă, încălcând limitele impuse de partenera lui.

Galerie
Rareș, iubitul Daianei, a reacționat imediat în mediul online după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori din ediția de luni, 19 august 2024, Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Ediția de luni, 19 august 2024, din Insula Iubirii sezonul 8 a fost o adevărată surpriză pentru telespectatori. Oamenii de acasă au avut ocazia să-l vadă pe Rareș într-o ipostază neașteptată, chiar spre finalul testului din Thailanda.

Iubitul Daianei a surprins pe toată lumea cu atitudinea lui de la petrecere, după ce a băut mai mult alcool. De altfel, comportamentul său față de ispita Flori nu a fost trecut cu vedere. Camerele de filmat au surprins atingeri interzise între cei doi.

Aflat sub influența alcoolului, Rareș și-a găsit curajul să se apropie mai mult de fata cu care și-a petrecut timpul pe insulă. Aceștia s-au distrat de minune unul în compania celuilalt, iar imaginile vorbesc de la sine.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Iustina i-a dezvăluit ispitei Alin ce strategie are și ce plan de răzbunare a pus la cale

„Am văzut că atunci când bea se deschide destul de mult. L-am testat, dar m-a șocat așa puțin că s-a apropiat atât de tare că știam că e foarte speriat de Daiana. Cred că atunci când bea are mai mult curaj”, a evidențiat ispita feminină în cadrul unui testimonial.

„Nu-mi place când un bărbat îmi pune mâna pe fund, dar în același timp el e foarte amuzant și nu pot să zic că m-am supărat”, a mai adăugat ea în ediția de luni, 19 august 2024, de la Insula Iubirii.

Cum a reacționat Rareș în mediul online, după ce au fost difuzate imaginile cu el și ispita Flori de la Insula Iubirii sezonul 8

La scurt timp de la difuzarea imaginilor în care Rareș are o apropiere evidente cu o ispită, tânărul nu s-a putut abține și a oferit o reacție în mediul online. Mesajul pe care l-a transmis pe rețelele sociale a amuzat copios prietenii virtuali.

„Trebuia eu să mă îmbăt în ziua în care am avut castingul”, a scris iubitul Daianei într-un InstaStory.

Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 nu a oferit mai multe explicații despre gesturile dintre el și Flori, însă a ținut să precizeze un detaliu în stilul să caracteristic. Acesta a dezvăluit că mai bine se prezenta la castingul reality show-ului sub influența alcoolului. Așadar, oamenii de acasă nu ar mai fi fost surprinși de atitudinea lui din Thailanda.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. 19 august 2024. Băieții au prins curaj și s-au dezlănțuit. Ce imagini au surprins camerele ascunse

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

O nouă petrecere pe Insula Iubirii, oprită de cel mai de temut semnal: flacăra ispitei! Ediția a fost lider de audiență... Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru, după ce Andrei a văzut la bonfire imaginile cu ea și Eric, în ipostaze apropiate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x