Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Iustina Loghin, imediat după finala Insula Iubirii sezonul 8. O ispită a reacționat imediat

La scurt timp după finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Iustina Loghin și-a surprins urmăritorii cu un mesaj neașteptat, la care a reacționat una dintre ispite.

Galerie
Iustina Loghin a transmis un mesaj neașteptat după finala Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Miercuri, pe 28 august 2024, a fost difuzată marea finală a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8. Trei cupluri au participat la o ultimă ceremonie a focului și printre acestea a fost și cel format din Iustina Loghin și Cornel Luchian.

La scurt timp după difuzarea imaginilor, concurenta a transmis un mesaj neașteptat pe pagina sa de Instagram. Printre primii care au reacționat a fost chiar o ispită din acest sezon, dar și un fost concurent.

Ce mesaj a transmis Iustina Loghin, imediat după finala Insula Iubirii sezonul 8. O ispită a reacționat imediat

Iustina Loghin și Cornel Luchian au fost unul dintre cele cinci cupluri care au decis să accepte provocarea Insula Iubirii sezonul 8 și să își testeze astfel relația. După doar câteva zile, el a părut că se simte atras și fermecat de mai multe ispite din vila băieților, iar ea nu a ezitat să se distreze de minune alături de două ispite, Teo și Alin.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil. Ce le-a spus

Concurentul a fost surprins în numeroase ipostaze în care flirta cu ispitele, iar Iustina s-a dezlănțuit din plin la petrecerile de la vila fetelor, mai ales după ce paharele cu alcool i-au dat ceva mai multă îndrăzneală decât avea ea în mod obișnuit.

Rănite de imaginile văzute cu partenerul ei și diferite ispite, Iustina a decis la un moment dat să îi trimită inelul de logodnă, ca mesaj de despărțire. La ceremonia finală a focului, cei doi s-au confruntat și mareea surpriză a serii a fost atunci când Iustina Loghin l-a anunțat pe Cornel Luchian faptul că este însărcinată.

Citește și: Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional. Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

După emisiune, cei doi au rămas împreună și au ales să se căsătorească, ba chiar au anunțat faptul că vor avea o fetiță.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Împreună pentru totdeauna! 🤍 De acum începe adevărata poveste a vieții noastre. Rămâneți lângă noi. Vă pupăm!😘”, a fost mesajul pe care l-a publicat Iustina Loghin, la scurt timp după ce a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

„Iubire eterna vă doresc, mă bucur ca v-am cunoscut deosebiților ❤️❤️❤️”, a fost mesajul publicat de ispita Beni (Marius Troană), care a participat la nuntă.

„Să aveti parte de o calatorie plina de bucurii impreuna. ✌️”, a fost urarea transmisă de Răzvan Kovacs, fost concurent la Insula Iubirii.

Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii se văd în AntenaPLAY începând cu 29 august 2024.

Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii. Ce spune prezentatorul despre sezonul feno... Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional. Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x