Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil. Ce le-a spus

La scurt timp după ce s-a aflat că Iustina și Cornel s-au căsători și așteaptă un copil, ispita preferată a fetei le-a transmis un mesaj. Ce a postat ispita Teo de la Insula Iubirii sezonul 8 în mediul online.

Galerie
La scurt timp după ce s-a aflat că Iustina și Cornel s-au căsătorit și așteaptă un copil, ispita Teo le-a transmis un mesaj | Antena 1

Iustina și Cornel nu doar că au plecat împreună de la Insula Iubirii sezonul 8, dar ei sunt singurii concurenți din istoria reality show-ului care au venit doi și au plecat trei. Bonfire-ul final a avut loc chiar de ziua de naștere a lui Cornel, iar tânăra i-a pregătit cea mai mare surpriză.

După ce au văzut imagini greu de privit, atât din casa fetelor, cât și din casa băieților, cuplul de la Insula Iubirii sezonul 8 a trebuit să hotărască cum pleacă de pe Insulă. Acela a fost momentul în care Iustina i-a arătat partenerului ei testul de sarcină pozitiv și timpul parcă a stat în loc pentru ei.

Astfel, în imaginile difuzate la trei luni de la încheierea filmărilor, telespectatorii i-au putut vedea pe cei doi punând bazele familiei lor. Iustina și Cornel s-au căsătorit într-o ceremonie de vis la care au participat atât concurenți cât și ispite de la Insula Iubrii sezonul, dar au anunțat și sexul bebelușului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cristina a confirmat despărțitea de Andrei. Când au divorțat și în ce relații sunt acum

Articolul continuă după reclamă

Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil

Deși acum este „femeie măritată”, Iustina s-a bucurat din plin de experiența de la Insula Iubrii sezonul 8. Soția lui Cornel a făcut deliciul telespectatorilor și a oferit momente care, cu siguranță, vor rămâne în istoria reality show-ului.

De la mișcările de dans, la replicile celebre, Iustina a știu să profite de experiența din Thailanda. Însă aceasta a avut și un partener pe măsură. Încă de la început, ea a pus ochii pe „bombonica” Teo, alături de care a petecut până dimineață, în mai multe rânduri.

Chiar dacă tânăra nu s-a lăsat ispitită, spre final, Iustina a recunoscut că Teo a fost cel de care s-a simțit cel mai atrasă. Mai mult, ea chiar l-a ales pentru dream date, însă el a refuzat.

Cu toate acestea, dincolo de peripețiile de pe Insula Iubirii, concurenta și ispita au rămas în relații bune. Teo chiar le-a transmis un mesaj în mediul online proaspeților însurăței și viitorilor părinți.

„Felicitări! Cine iubește nu lasă”, a scris ispita Teo pe InstaStory, unde a postat o captură cu Iustina și Cornel în timp ce se îmbrățișau în Finala Insula Iubirii sezonul 8.

Citește și: Care e legătura dintre ispita Beni din sezonul 8 Insula Iubirii și Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii

Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii se văd în AntenaPLAY începând cu 29 august 2024.

Cele mai recente fotografii cu Iustina Loghin cu burtica de gravidă. Cât mai are până naște concurenta de la Insula Iubi... Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii. Ce spune prezentatorul despre sezonul feno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x