Insula Iubirii

SEZONUL 5

Îți mai amintești de Deea, concurenta de la ”Insula Iubirii” care a făcut amor cu Tomi? Uite cum arată acum și ce mai face fostul ei iubit!

 
+3 click pentru
galerie

Unul dintre cele mai controversate și comentate cupluri de la ”Insula Iubirii” a fost cel format din Deea și Cristi. Bruneta a fost în centrul atenției după ce a ales să-și înșele iubitul, iar apoi și-a încercat norocul în muzică. 

Deea, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, s-a îndrăgostit de Tomi, în timpul competiției din Thailanda, iar decizia de a face amor cu ispita i-a adus numeroase comentarii neplăcute. Chiar și așa, însă, ea a depășit perioada tensionată, iar după încheierea competiției, ea și-a încercat norocul în muzică. 

N-a rămas nici cu Cristi, fostul iubit și nici cu ispita Tomi, dar a reușit să intre în competiția ”X Factor”. Bruneta a vrut să-și încerce norocul în muzică, așa că s-a înscris în competiția de la Antena 1, unde a reușit să-i impresioneze pe jurați. 

De cealaltă parte, Cristi Iacob, culturist de performanță, a continuat să-și dedice timpul pasiunii sale, însă a dispărut de pe rețelele de socializare. 

Deea, însă, este activă pe rețelele de socializare, unde postează frecvent fotografii în care își etalează trupul bine lucrat. 

Urmărește cel de-al cincilea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, începând de luni, 22 aprilie, de la ora 20:00, numai la Antena 1. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest