Antena Căutare

Ce s-a întâmplat când ispita Daniel a mers la primul date cu Claudia Florescu, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce au recunoscut

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, Claudia Florescu a ales să meargă la primul date cu ispita Daniel Mihai. Cei doi au recunoscut un detaliu neașteptat.

colaj foto cu claudia florescu si ispita daniel mihai pe nisip la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Claudia Florescu și Daniel Mihai au fost la date la Insula Iubirii sezonul 7 și au discutat despre planurile lor de viitor | antena 1

Insula Iubirii sezonul 7 a început în forță pentru cele cinci cupluri care au ales să își testeze povestea de iubire. La scurt timp după ce au ajuns la vilă cu ispitele, concurenții au fost puși să își aleagă cu cine vor să meargă la primul date. Claudia Florescu a decis să îl aleagă pe Daniel Mihai și ceva neșteptat s-a întâmplat.

Ce s-a întâmplat când Claudia Florescu a mers la primul date cu ispita Daniel Mihai, în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii

Încă din primele momente petrecute în Thailanda, Claudia Florescu nu s-a ferit să recunoască faptul că îl consideră arogant și bădăran pe Daniel Mihai. Ulterior, atunci când i s-a dat șansa unui prim date, aceasta l-a ales fix pe el, dornică să îl cunoască mai bine.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

În timp ce savurau un pahar de vin Wine Crime, cei doi s-au relaxat din ce în ce mai mult și și-au dezvăluit unul altuia planurile de viitor, dar și detalii din viața privată. Ispita Daniel Mihai a surprins-o plăcut pe Claudia atunci când i-a povestit despre faptul că muncește în Miami ca skipper.

„Stau într-o zonă unde este blocul meu, este marina cu bărci, bărcile pe care le conduc eu. Dar o să vezi pe Instagram când o să intri, că am multe poze de la Miami, de peste tot”, i-a zis el, la date, la Insula Iubirii sezonul 7.

„Oricum, eu când i-am propus să vină la Miami, i-am spus că poate să vină, că o aștept cu mare drag. Dar nici ea nu a subliniat în vreun moment că va veni cu Bogdan. Ea mi-a spus că își dorește să ajungă în Statele Unite, că își dorește să ajungă la Miami, sunt lucruri pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață. Dar nu a subliniat în vreun moment că trebuie să fie Bogdan în preajmă”, a dezvăluit ispita Daniel Mihai ulterior, la testimonial.

„Surprinzător, vorbind cu Daniel în ultimele zile, am descoperit faptul că avem multe lucruri în comun”, a fost de părere Claudia, care a părut că se simte bine în compania lui, în timp ce savurează un pahar de vin rose de la Wine Crime.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum răspunde ispita Romeo valului de critici din online. Replica acidă pentru bărbații care î... Ce a dezvăluit ispita Livia Marinescu după ce a ieșit la un date cu Marius Moise, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce a recu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x