Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

Claudia Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 are o siluetă de invidiat pe care nu se teme să și-o etalez în costume de baie minuscule. Iată, însă, cum arăta în urmă cu 16 ani, fără tatuaje și cu un look complet diferit față de cel din prezent.

colaj foto claudia florescu insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cum arăta Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport | Antena 1

Claudia Florescu a venit la Insula Iubirii alături de iubitul ei Bogdan Cîrlan și au atras încă de la început atenția cu stilul lor nonconformist și trupul plin de tatuaje. Femeia, care a împlinit recent 36 de ani, se laudă cu o silueta de invidiat pentru care însă muncește ore întregi la sală.

De-a lungul emisiunii, aceasta a menționat în nenumărate rânduri că este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, îndemându-l și pe partenerul ei să îi urmeze exemplu. Deși sport de performanță a început să facă abia în urmă cu 5 ani, Claudia a avut mereu grijă de înfățișarea sa, iar asta i-a adus și câteva premii peste hotare.

Transformarea ei în timp este uluitoare, iar mulți nici nu au reușit să o identifice în imaginile de acum 16 ani.

Cum arăta Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 înainte de a se apuca de sport. Era de nerecunoscut în imaginea de acum 16 ani

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, organizată recent pe contul ei de Instagram, fanii i-au cerut să posteze fotografii vechi cu ea. Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 nu a stat prea mult pe gânduri și fără reținere a publicat o imagine de la vârsta de 20 de ani.

Cu părul tuns scurt, cu un machiaj discret și fără tatuajele de pe brațe, femeia este de o frumusețe captivantă, dar nu aduce deloc cu Claudia de astăzi. Ulterior, aceasta a publicat și o fotografie cu ea de la vârsta majoratului, iar apariția ei i-a lăsat fără cuvinte pe internauți.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Claudia Florescu. La ce „îmbunătățiri” a apelat iubita lui Bogdan Cîrlan

De asemenea, iubita lui Bogdan de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăuit că a început să facă sport în urmă cu 9 ani, dar în ultimii 5 a reușit să facă performanță. Iar prin intermediul unui colaj foto a arătat evoluția ei în timp.

Cu toate acestea, ea a avut dintotdeauna o siluetă de invidiat, iar mărturie stau imaginile cu ea de la concursul de frumusețe „Miss Mondo Italia”, unde a participat acum 10 ani.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nu s-a ferit să se afișeze complet naturală

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ema, de la Insula Iubirii, faţă în faţă cu Daria, ispita care i-a revelat realitatea sumbră din cuplul ei. Daria: „Ne si... Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Răzvan Kovacs înainte să aibă un „corp de zeu”. Cât de mult a slăbit iubitul Emei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x