Antena Căutare

Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a aflat despre „Maluma”

Marcel Andrei este una dintre cele mai controversate ispite de la Insula Iubirii sezonul 8. Descoperă ce studii are acesta, de fapt.

Galerie
S-a aflat ce studii are Maluma de la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că ispita Marcel Andrei, zis și „Maluma”, este una dintre ispitele care au ieșit în evidență la Insula Iubirii sezonul 8. După ce s-a aflat ce stil de viață luxuriant are, mulți s-au întrebat ce studii are ispita Marcel Andrei.

Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a aflat despre „Maluma”

Așa cum chiar el a dezvăluit, Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 este stabilit de mai mulți ani în Tenerife, unde lucrează ca barman și chelner într-un restaurant de lux.

A fost caporal în armată, însă după o perioadă a ales să experimenteze mai mult. Bărbatul a decis să renunțe la rigorile fostei sale meserii și să își trăiască viața din plin. Astfel, la 31 de ani, acesta a ales să stea în Insulele Canare (Tenerife) și să lucreze drept barman și chelner la un restaurant de lux.

Articolul continuă după reclamă

În prezent, ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 duce un stil de viață luxuriant, dovadă fiind numeroasele fotografii pe care le publică pe pagina sa de Instagram. Mai mult decât atât, bărbatul are o vilă care a atras atenția multora.

Citește și: Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8: „Aici e un view superb ca să vezi sumpsetul”

Mulți dintre cei care au urmărit emisiunea Insula Iubirii sezonul 8 s-au întrebat ce studii are „Maluma”. Bărbatul a terminat liceul, dar nu a continuat studiile. Totuși, acest lucru nu l-a împiedicat să ajungă să aibă o viață frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndră... Alin Simoiu a făcut anunțul! Cu ce afacere vrea să dea lovitura în România. Din ce vrea să câștige bani și ce afaceri ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur!
Mireasa sezonul 10, 9 septembrie 2024. După gala de vineri, băieții au fost în stare de șoc: Tremur! Luni, 09.09.2024, 15:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x