Antena Căutare

Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8: „Aici e un view superb ca să vezi sumpsetul”

Pe rețelele de socializare, ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a prezentat locuința din București. Iată imagini din vila lui Marcel!

Galerie
Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii: „Aici e un view superb ca să vezi sumpsetul” | Antena 1/Captură Instagram

Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii a spus în cadrul emisiunii că este stabilit de mai mulți ani în Tenerife, unde lucrează ca barman și chelner într-un restaurant de lux. Însă, el vine des și în România, unde deține o vilă impresionantă, potrivit Revista Viva.

Citește și: Cine e și cum arată iubita ispitei Marcel, Armina. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după încheierea filmărilor sezonului 8

Imagini din vila lui Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8

Ispita Marcel Andrei a prezentat pe rețelele de socializare imagini din casa lui din București. Nu stă cu chirie, fiind vorba despre propria lui vilă, care dispune de piscină, jacuzzi, saună și o curte mare, ideală pentru petreceri

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă piscină are un gard viu, din brazi, șezlonguri, terasă, saună, jacuzzi și zonă de grătar, toată curtea fiind amenajată cu gazon verde. Însă, nu doar curtea este foarte mare, ci și casa.

„Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca să vezi <<sumpsetul>>”, a spus Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, potrivit Viva.

AICI IMAGINI DIN VILA LUI MARCEL DE LA INSULA IUBIRII SEZONUL 8:

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a lansat în muzică! Cu ce artist are prima colaborare muzicală

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 are trei dormitoare, piscină și saună

Nici interiorul casei lui Marcel nu se lasă mai prejos. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 are o vilă cu trei dormitoare spațioase, atent mobilate, însă fără să fie încărcate.

Dormitorul matrimonial dispune de baie proprie, cu un „view” către curte, de unde spune că poate vedea „sumpsetul”.

Vila lui Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 are un living open-space, care se întinde pe o suprafață mare, realizat în nuanțe de crem, alb și negru, dar și două băi, mai transmite Revista Viva.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 se laudă că are o astfel de casă și în Tenerife, însă nu a arătat până acum imagini cu acea locuință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și unde locuiește acum

Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 are 31 de ani și este zodia Leu. A terminat liceul, dar nu a continuat studiile, alegând o altă carieră, în slujba țării.

Ispira Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a fost caporal în armată, însă după o perioadă a ales să experimenteze mai mult. Bărbatul a decis să renunțe la rigorile fostei sale meserii și să își trăiască viața din plin.

După ce a plecat din armată, acesta s-a tatuat și a început o nouă viață. Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 locuiește în Insulele Canare, acolo unde este chelner și barman la un restaurant de lux.

Totuși, din spusele lui, are și o vilă frumoasă, ca cea din România, potrivit Revista Viva.

Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, nouă replică dură pentru Andrei. Ce a scris pe internet... Cum a devenit "Insula Iubirii" un fenomen la nivel național. Care e explicația sociologilor, după viralizarea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 9 septembrie 2024.  Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii
Super Neatza, 9 septembrie 2024. Idei de gustări sănătoase şi gustoase pentru copii Luni, 09.09.2024, 10:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x