Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Cel mai emoționant moment de la ”Insula Iubirii”, sezonul 4! Mirela, copleșită de lacrimi: ”Am fost închisă cu criminale"

 

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” a adus, fără doar și poate, provocări spumoase pentru concurenți, iar telespectatorii au fost curioși să le afle poveștile. 

Au ales să-și testeze dragostea pe insula din Thailanda, s-au distrat pe cinste și și-au pus la încercare limitele. Totuși, cel mai controversat moment de la ”Insula Iubirii” a fost atunci când Mirela, care a venit alături de Ionuț Gojman, a povestit că a trecut prin clipe dramatice, fiind închisă câțiva ani de zile pentru o faptă pe care a comis-o de dragul soțului ei de atunci. 

”Am fost închisă într-o închsioare de maximă siguranţă, la Gherla, cred că este cea mai grea din ţară. Am fost mulţi ani pe regim închis din cauza pedepsei mari, nu gravităţii în sine. Nu era o faptă cu violenţă, era cu tastatura oricum.

La anii pe care mi i-au dat, m-au încadrat cu criminale în cameră. Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă pe un regim închis. Am muncit foarte mult ca să ies de acolo. Am stat un an la spălătorie, am spalat hainele tuturor din penitenciar. Mă dureau braţele să mai întind. Apoi erau nişte sobolani…atât am strigat. Nu era nimeni, nu mă auzea nimeni. Ce să fac?!

Mirela, destăinuiri tulburătoare din cea mai întunecată perioadă a vieții ei: "Am fost închisă cu criminale"

Am învăţat să gătesc din nimic, să mă descurc cu ce am.

Apoi ieşeam din penitenciar seara, la 9, pe străzi. Urăsc Clujul când îmi amintesc. Cu o mătură în mână. Stăteam şi dormeam 5 minute. Mai erau persoane care mă recunoşteam din cluburi. A venit cineva la mine, m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, de ceva de mâncare. Nu aveam voie să vorbesc deloc. Nu aveam voie să socializez cu civilii. Am zis: cu orice preţ trebuie să ies.”, a povestit concurenta în timpul emisiunii de la Antena 1. 

La finalul emisiunii, însă, Mirela s-a despărțit de Ionuț, iar acesta a ales să fie ispită în cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”. Care va fi evoluția lui în acest rol urmărește din 22 aprilie, de la ora 20:00, numai la Antena 1. 

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI