Antena Căutare

Cerasela de la Insula Iubirii și-a surprins din plin urmăritorii de pe Instagram. Alături de cine s-a pozat

Cerasela de la Insula Iubirii a reușit să își surprindă din plin urmăritorii de pe Instagram atunci când a pus la Story o poză la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

colaj foto cerasela de la insula iubirii Galerie
Cerasela de la Insula Iubirii s-a pozat într-o ipostază neașteptată | Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii a fost Cerasela, fosta iubită a lui Rareș. Recent, blondina și-a uimit urmăritorii atunci când a arătat cu cine s-a întâlnit. Imaginea a stârnit imediat numeroase reacții.

Cerasela de la Insula Iubirii s-a pozat într-o ipostază neașteptată, ce i-a surprins pe urmăritorii de pe Instagram

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, Cerasela a mers împreună cu Rareș în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire, pentru a se convinge dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt și pentru ca tânăra să capete mai multă încredere în forțele proprii.

Totuși, ca de fiecare dată, Thailanda a fost plină de surprize pentru acest cuplu și lucrurile întâmplate au surprins din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Cerasela de la Insula Iubirii, mesajul la care fanii nu s-ar fi așteptat. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Rareș

Dacă Rareș a părut că este extrem de fidel iubitei sale și imposibil de ispitit, Cerasela s-a apropiat de ispita Daniel. În ultima seară petrecută pe insulă, aceasta chiar i-a propus să petreacă noaptea împreună. Daniel a ales să rămână dezbrăcat după duș, iar Cerasela chiar a stat lângă el în pat, dar ulterior a ales să se retragă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceste imagini l-au deranjat pe Rareș, lucru ce s-a văzut la ultimul bonfire. Întorși în România, cei doi au încercat să repare relația, dar se pare că nu a mai fost vreo șansă.

Ulterior, Rareș a anunțat faptul că s-a despărțit de Cerasela și că fiecare și-a văzut de drumul lui, lucru ce i-a surprins din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Transformarea prin care trece Cerasela, la o lună după despărțirea de Rareș, de la Insula iubirii

Recent, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. La unul dintre Story-urile sale, Cerasela a pus o fotografie cu ea și cu cineva complet neașteptat. Când au descoperit alături de cine s-a pozat, fanii ei au fost uimiți. Este vorba despre ispita Daniel.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Cu siguranță se poate spune faptul că fanii fostei concurente de la Insula Iubirii sezonul 6 așteaptă cu sufletul la gură să afle noi informații despre viața ei sentimentală. Totuși, Cerasela a explicat faptul că nu se gândește la Daniel, ci doar a mai păstrat legătura cu el și cu ispita Cristian. Totuși, a mai explicat că nu a simțit vreo atracție pentru Daniel la Insula Iubirii și că nu simte acest lucru nici acum.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x