Căutare Live

Cerasela de la Insula Iubirii și-a surprins din plin urmăritorii de pe Instagram. Alături de cine s-a pozat

Cerasela de la Insula Iubirii a reușit să își surprindă din plin urmăritorii de pe Instagram atunci când a pus la Story o poză la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Cerasela de la Insula Iubirii s-a pozat într-o ipostază neașteptată

Antena 1

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii a fost Cerasela, fosta iubită a lui Rareș. Recent, blondina și-a uimit urmăritorii atunci când a arătat cu cine s-a întâlnit. Imaginea a stârnit imediat numeroase reacții.

Cerasela de la Insula Iubirii s-a pozat într-o ipostază neașteptată, ce i-a surprins pe urmăritorii de pe Instagram

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, Cerasela a mers împreună cu Rareș în Thailanda pentru a-și testa relația de iubire, pentru a se convinge dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt și pentru ca tânăra să capete mai multă încredere în forțele proprii.

Totuși, ca de fiecare dată, Thailanda a fost plină de surprize pentru acest cuplu și lucrurile întâmplate au surprins din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Cerasela de la Insula Iubirii, mesajul la care fanii nu s-ar fi așteptat. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Rareș

Dacă Rareș a părut că este extrem de fidel iubitei sale și imposibil de ispitit, Cerasela s-a apropiat de ispita Daniel. În ultima seară petrecută pe insulă, aceasta chiar i-a propus să petreacă noaptea împreună. Daniel a ales să rămână dezbrăcat după duș, iar Cerasela chiar a stat lângă el în pat, dar ulterior a ales să se retragă.

Aceste imagini l-au deranjat pe Rareș, lucru ce s-a văzut la ultimul bonfire. Întorși în România, cei doi au încercat să repare relația, dar se pare că nu a mai fost vreo șansă.

Ulterior, Rareș a anunțat faptul că s-a despărțit de Cerasela și că fiecare și-a văzut de drumul lui, lucru ce i-a surprins din plin pe fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 6.

Citește și: Transformarea prin care trece Cerasela, la o lună după despărțirea de Rareș, de la Insula iubirii

Recent, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. La unul dintre Story-urile sale, Cerasela a pus o fotografie cu ea și cu cineva complet neașteptat. Când au descoperit alături de cine s-a pozat, fanii ei au fost uimiți. Este vorba despre ispita Daniel.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Cu siguranță se poate spune faptul că fanii fostei concurente de la Insula Iubirii sezonul 6 așteaptă cu sufletul la gură să afle noi informații despre viața ei sentimentală. Totuși, Cerasela a explicat faptul că nu se gândește la Daniel, ci doar a mai păstrat legătura cu el și cu ispita Cristian. Totuși, a mai explicat că nu a simțit vreo atracție pentru Daniel la Insula Iubirii și că nu simte acest lucru nici acum.

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x