Antena Căutare

Cine e ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă

În vârsta de 39 de ani, Anca Zotoiu este una dintre ispitele care își va face apariția în sezonul 8 al emisiunii "Insula Iubirii". Cine e ea și cu ce se ocupă.

Galerie
Cine e ispita Anca Zoțoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă | antena 1

Cu o poveste de viață demnă de un scenariu de film, Anca a reușit să se ridice din cenușa unei căsnicii distruse și să-și construiască un nou drum, plin de provocări și reușite.

Ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8 are o poveste de viață ipresionantă. De ce a suferit din dragoste după o căsnicie lungă

Ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8 a fost căsătorită timp de 15 ani, o perioadă în care și-a dedicat viața partenerului său, cu speranța unei vieți fericite împreună.

Citește și: Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă acum

Articolul continuă după reclamă

Din păcate, visul ei s-a spulberat când a descoperit că soțul său o înșela chiar cu nașa lor de cununie. Această trădare nu a fost doar o lovitură emoțională devastatoare, ci a lăsat-o și fără nimic după divorț.

Această experiență traumatizantă a fost un punct de cotitură în viața ispitei feminine Anca. Dezamăgirea profundă a determinat-o să își reevalueze valorile și să-și regândească viitorul.

Hotărâtă să nu mai permită nimănui să îi trădeze încrederea, Anca a decis să devină o femeie independentă. Și-a schimbat radical traiectoria profesională, orientându-se către domenii care o pasionau și îi ofereau satisfacție personală.

Absolventă a Academiei de Studii Economice, ispita Anca de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a găsit împlinirea în două cariere: instructor de cycling și make-up artist. Aceste joburi nu doar că îi permit să fie propriul său șef, dar îi oferă și oportunitatea de a inspira și de a influența pozitiv viața altor oameni.

Citește și: Cine este ispita Eric Berinde de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce poveste de viață tristă are

Participarea la Insula Iubirii vine ca o extensie firească a noii sale filosofii de viață. Anca este hotărâtă să testeze bărbații, dar nu dintr-o dorință de răzbunare, ci pentru a ajuta alte femei să evite suferința prin care a trecut ea. Ea vrea să le deschidă ochii femeilor aflate în relații toxice și să le arate că există viață și fericire după trădare.

Ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8 nu este doar o ispită pentru bărbații de pe insulă, ci și un model de putere și curaj pentru femeile care se regăsesc în povestea ei. Cu o determinare de fier și o inimă care a învățat să se vindece, ispita Anca este gata să înfrunte provocările emisiunii și să demonstreze că fiecare sfârșit dureros poate fi începutul unui nou capitol plin de speranță și succes.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine e ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8. Este gata să își găsească sufletul pereche în Thailanda... Cine este ispita Ioana Zamfir de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra are o poveste de viață deosebită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x