Antena Căutare

Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă acum

Marcel Andrei se numără printre ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 8. Bărbatul a avut o meserie complet neașteptată, iar acum și-a schimbat viața complet.

colaj foto ispita marcel andrei la insula iubirii sezonul 8 Galerie
Marcel Andrei se numără printre ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 8. Bărbatul a avut o meserie complet neașteptată, iar acum și-a schimbat viața complet | Antena 1

Marcel Andrei are 31 de ani și îl atrage ideea de o fi ispită la Insula Iubirii sezonul 8 pentru că îi place să experimenteze. Bărbatul susține că îi place să trăiească viața la maxim și nu refuză nicio provocare.

Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și unde locuiește acum

Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 are 31 de ani și este zodia Leu. A terminat liceul, dar nu a continuat studiile, alegând o altă carieră, în slujba țării.

Ispira Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a fost caporal în armată, însă după o perioadă a ales să experimenteze mai mult. Bărbatul a decis să renunțe la rigorile fostei sale meserii și să își trăiască viața din plin.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

După ce a plecat din armată, acesta s-a tatuat și a început o nouă viață. Cu toate acestea, de la fosta meserie, el a păstrat disciplina, ceea ce se poate observa pe trupul lui bine lucrat.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani și-a schimnat complet viața. Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 locuiește în Insulele Canare, acolo unde este chelner și barman la un restaurant de lux.

Spune despre el că este omul care trăiește clipa, îi plac ieșirile, distracțiile și să cunoască oameni noi. Motiv pentru care, Marcel Andrei consideră că participarea în rol de ispită la Insula Iubirii sezonul 8 se potrivește perfect cu felul lui de a fi.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani este glumeț și sociabil și își dorește să adauge o nouă experință în palmaresul său bogat.

Citește și: Cine este ispita Dorian Ungureanu. A lucrat mulți ani pentru artiști din România, inclusiv cu Loredanda

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii sezonul 8. Este pentru a doua oară când și-a asumat acest rol... Cine este ispita Florentina Ulmeanu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce pasiuni are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x