Antena Căutare

Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce studii are tânăra de 26 de ani

Flori Olar se numără printre ispitele feminine ale sezonului 8 Insula Iubirii. Tânăra are 26 de ani și trăiește în Londra de mai mulți ani.

Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8. Cu ce se ocupă și ce studii are tânăra de 26 de ani Galerie
Flori Olar se numără printre ispitele feminine ale sezonului 8 Insula Iubirii. Tânăra are 26 de ani și trăiește în Londra de mai mulți ani. | Antena 1

Flori Olar este una dintre cele mai atrăgătoare ispite din istoria emisiunii Insula Iubirii. Iată cine este tânăra și ce studii are.

Cine este ispita Flori Olar de la Insula Iubirii sezonul 8

Flori Olar are 26 de ani și a studiat la Facultatea de Business. De asemenea, ispita din sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii a aprofundat și domeniul ospitalier.

De altfel, Flori chiar activează în acest sector. Tânăra locuiește la Londra și lucrează ca ospătar într-un club exclusivist. În paralele, este model fitness și makeup artist, cu certificat obținut chiar de la academie Emei Uta.

Articolul continuă după reclamă

Flori colaborează cu firme din domeniul echipamentelor sportive și participă des la concursuri de fitness, pentru care se pregătește intens în sala de forță.

Citește și: Cine este ispita Marius Troana de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânărul are o poveste de viață captivantă. Cu ce se ocupă

Și chiar are succes! Flori Olar este câștigătoarea a trei medalii de aur la un concurs de Bikini Fitness în Londra.

În mediul online, Flori îi încântă internauții cu imagini de la ieșirile sale în oraș. Ispita din sezonul 8 Insula Iubirii nu se teme să adopte mai multe stiluri vestimentare, de la rochii scurte, la ținute sport și outfituri foarte elegante.

Cele mai multe imagini, însă, sunt din sala de sport, unde tânâra petrece mult timp pentru a își contura formele.

Odată cu participarea la Insula Iubirii în calitate de ispită, Flori Olar speră să fie cea mai bună versiune a ei în orice situație. Ea consideră că poate fi un pericol pentru fetele din cupluri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cel de-al optulea sezon Insula Iubirii, în fiecare luni, marţi şi miercuri

”Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii... Cine este ispita feminină Larisa Mârtan de la Insula Iubirii, sezonul 8. Este pasionată de dans și a făcut din asta o me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x