Antena Căutare

Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă

Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a luat prin surprindere admiratorii atunci când a ales să își facă o schimbare radicală de look.

colaj foto cu claudia florescu la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a surprins urmăritorii de pe Instagram | Antena 1

Claudia Florescu a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite concurente din emisiunea Insula Iubirii sezonul 7. Recent, aceasta a ales să își facă o schimbare radicală de look și imaginile cu ea au făcut senzație și au stârnit numeroase reacții în rândul numeroșilor săi urmăritori de pe Instagram.

Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum

Concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să participe la Insula Iubirii sezonul 7 alături de bogdan Cârlan, fostul său iubit, la cel mai dur test al fidelității. Cei doi au dorit să vadă dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt și, la finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, el a decis s-o ceară în căsătorie și ea a acceptat.

Citește și: Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7 au părăsit România. Mesajul la care fanii au reacționat imediat

Întorși în țară, lucrurile s-au schimbat radical într-un timp foarte scurt și aceștia s-au despărțit. Claudia Florescu n-a renunțat însă la pasiunea ei pentru sport și, ambițioasă din fire, a participat inclusiv la competiții importante, unde s-a făcut imediat remarcată.

Recent, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 a ales să își facă o schimbare radicală de look.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a renunțat la părul drept și a optat la ajutorul unui hairstylist pentru a-și face părul creț. Noul look o prinde de minune, lucru confirmat de numeroasele laude și reacții pozitive primite din partea fanilor săi de pe Instagram.

„Woow! Ce bine îți stă!😍”, „Superbă 🥰”, „Ești minunata femeie ❤️ oricum te-ai îmbracă , orice ți-ai face la păr ești The Best ❤️❤️❤️”, iată doar o parte dintre mesajele primite de brunetă din partea urmăritorilor săi.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x