Antena Căutare

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7 au părăsit România. Mesajul la care fanii au reacționat imediat

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a luat prin surprindere fanii atunci când a anunțat că a părăsit România.

colaj foto cu ana maria măriuță si poza cu ea si marius budin de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a surprins urmăritorii cu un mesaj neașteptat | Antena 1

Ana Maria Măriuță de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram atunci când a publicat în cadrul unui InstaStory un mesaj în care a daat de înțeles că a părăsit România.

Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii sezonul 7 au părăsit România. Ce a transmis fosta concurentă

Unul dintre cele cinci cupluri care au participat la Insula Iubirii sezonul 7 a fost cel format din Ana Maria Măriuță și Marius Budin. Tânăra era neîncrezătoare în forțele proprii și a decis să meargă în Thailanda pentru a prinde mai multă încredere în ea.

După 21 de zile petrecute în compania ispitelor, cei doi concurenți s-au revăzut și au fost mai mult decât fericiți să plece acasă împreună. Reveniți în România, cei doi și-au continuat povestea de iubire.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut Ana Maria Măriuță atunci când a ajuns acasă. Ce a zis Marius Budin

Recent, Ana Maria Măriuță și-a luat fanii prin surprindere atunci când a publicat pe contul său de Instagram, în cadrul unor InstaStory, răspunsuri la întrebările fanilor. Cineva a întrebat-o dacă s-a acomodat în Viena, iar răspunsul a venit imediat: „Nu. Nu-mi place deloc”.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, dezvăluiri în lacrimi despre relația cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

Altcineva a întrebat-o de ce s-a mutat în Viena, iar concurenta de la Insula Iubirii sezonul 7 a arătat o poză cu ea și Marius Budin și fundația unei case, semn că cei doi au decis să plece în străinătate pentru a-și putea construi casa visurilor.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, dezvăluiri în lacrimi despre relația cu ispita Alin Simoiu. Ce a r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x