Antena Căutare

Concurentă de la "Insula iubirii": "Plângeam isteric şi nu stiam ce să fac, am sunat imediat la poliţie"

Finalista emisiunii "Insula Iubirii" din Marea Britanie, Katie Salmon, a trăit o adevărată dramă. Tânara a fost asaltată şi jefuită de un aşa zis fan

Finalista emisiunii "Insula Iubirii" din Marea Britanie, Katie Salmon, a trăit o adevărată dramă. Tânara a fost asaltată şi jefuită de un aşa zis fan.

Katie Salmon este o tânară de 20 de ani, ce a cunoscut celebritatea datorită emisiunii "Insula Iubirii", din Marea Britanie. Aceasta a avut parte de o experienţă îngrozitoare într-un club de noapte din Londra. Modelul era împreună cu prietenii ei atunci când a fost abordată de un barbat, care i-a spus că o admiră foarte mult, potrivit The Sun.

"Mi-a spus că este un fan şi m-a rugat să facem câteva poze, aşa că am început să avem o conversaţie", susţine tânara agresată.

Ultimul lucru pe care şi-l aduce aminte este că se afla în toaletă, simţindu-se foarte rău. S-a trezit apoi în stradă, lovită, julită pe picioare şi jefuită, scrie SpyNews.

Agresorul ar fi drogat-o, însă hotelul spre care au plecat era plin.

"Plangeam isteric şi nu stiam ce să fac, am sunat imediat la poliţie", "Nu mă simt ca şi cum aş fi fost violată", au fost câteva dintre afirmaţiile tinerei după incident.

Alice de la "Insula Iubirii" vine în sezonul următor ca ispită?! Declaraţia fostei concurente îi pune pe fani ... Mesajul emoționant al fratelui Medanei de la „Insula iubirii”, după ce fosta concurentă a devenit mămică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x