Căutare Live

Concurenţii de la Insula Iubirii, decizie radicală înainte de finalul testului: vor petrece noaptea împreună cu ispita sau separat

Doar 48 de ore ore îi mai despart pe concurenţi de finalul celui mai dur test de fidelitate şi de răspunsul pentru care au venit în Thailanda.

Doar 48 de ore ore îi mai despart pe concurenţi de finalul celui mai dur test de fidelitate şi de răspunsul pentru care au venit în Thailanda.

Antena 1 / Insula Iubirii

Trăirile au devenit din ce în ce mai intense şi mai dramatice, iar lucrurile s-au precipitat într-un mod pe care nimeni nu îl bănuia.

Insula i-a pus în faţa unor noi decizii şi le-a acordat, la final, ocazia să guste până la capăt tentaţia, la o ultimă întâlnire, de 24 de ore, cu ispita aleasă, întâlnire care le poate salva sau îngropa relaţia.

Concurenţii de la Insula Iubirii, decizie radicală înainte de încheierea testului: vor petrece noaptea împreună cu ispita sau separat? Diseară, primul cuplu ia decizia finală la Insula Iubirii

În braţele ispitelor, adevărurile nou descoperite şi deciziile radicale luate par mai uşor de suportat. O ultimă petrecere pe Insula Iubirii va aduce în această seară cu ea şi o ultimă decizie greu de luat înainte de ultima ceremonie a focului: vor petrece noaptea cu ispita aleasă la dream date sau separat? Aceasta este întrebarea care îsi va afla răspunsul în această seară, de la 20:30, la Antena, în cel mai nou episod Insula Iubirii.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele au părăsit Insula Iubirii și au dat cărțile pe față. Ce „secrete” au ieșit la iveală

Tot diseară, telespectatorii vor putea asista şi la momentul despărţirii de ispitele care nu au fost alese la dream date, un rămas-bun emoţionant, presărat cu lacrimi şi îmbrăţişări, cu promisiune şi cu regrete, dar şi la primele momente de la ultima ceremonie a focului.

Experienţa Insula Iubirii ajunge astfel în punctul culminant, în care cuplurile care au avut curajul să joace totul pe o singură carte vor fi nevoite să răspundă la cea mai grea întrebare din cadrul testului – vor pleca de pe Insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cristina i-a cerut lui Denis s-o urmeze în dormitor! Ce au surprins camerele de filmat, în timpul nopții

Alegerea primului cuplu va putea fi urmărită în această seară, de la 20:30, la Antena 1, în vreme ce lunea viitoare, de la 20:30, la Antena 1 se vor afla şi alegerile făcute de ceilalţi participanţi la Insula Iubirii.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele au părăsit Insula Iubirii și au dat cărțile pe față. Ce „secrete” au ieșit la iveală... Insula Iubirii sezonul 6. Ce a recunoscut Cristina după ce a ales să meargă cu Marco la dream date. A ieșit la iveală ad...
Ultimele știri
x