Căutare Live

Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, în cel mai sincer interviu. Ce a dezvăluit și ce surprize aduce sezonul 6

Sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii va avea premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1. Într-un interviu extrem de sincer, Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri surprinzătoare din culise.

Într-un interviu extrem de sincer, Radu Vâlcan a dezvăluit detalii surprinzătoare despre sezonul 6 al emisiunii Insula iubirii, de la Antena 1

Antena 1

Pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, cinci cupluri pornesc într-o super aventură cu și despre iubire și tentație. Rămâne de văzut cine va rezista ispitelor și cine va cădea pradă tentației. Sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii promite să vină cu numeroase surprize și cu o locație de vis: Coconut Island.

Citește și: Insula iubirii 2022. Radu Vâlcan, primele detalii despre ceremonia focului. Ce s-a întâmplat la bonfire și ce sacrificii a făcut

Într-un interviu extrem de sincer, Radu Vâlcan a dezvăluit cum arată o zi de fimări pentru el, cum s-a pregătit pentru sezonul 6 Insula iubirii, cu ce e diferit acest sezon față de toate celelalte, dar și la ce ar trebui să ne așteptăm.

Radu Vâlcan, noi dezvăluiri din culisele Insula iubirii 2022. Ce noutăți aduce sezonul 6

Și de data aceasta, Radu Vâlcan o să fie alături de cuplurile care au ales să își testeze povestea de dragoste la Insula iubirii 2022, sezonul 6. Mereu pregătit să facă față oricărei situații, acesta a fost întrebat ce „secrete” folosește ca să fie mereu „gata de acțiune”.

Citește și: Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, un arogant”

„Nu m-am pregătit într-un fel anume, în afară de faptul că a trebuit să mă documentez despre fiecare concurent în parte, despre fiecare cuplu în parte, despre particularitățile lui. În rest nu. Asta e și mișto, că totul vine firesc, se desfășoară natural și, pe măsură ce acțiunile lor se desfășoară și poveștile se dezvoltă, atunci și rolul meu poate să fie adaptat într-un fel sau altul la ceea ce se întâmplă cu ei. Pregătirea în sine are loc acolo, la fața locului”, a mărturisit îndrăgitul prezentator al emisiunii Insula iubirii 2022.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Publicul și-a dorit să afle ce noutăți aduce sezonul 6 al show-ului de la Antena 1 și astfel am aflat că fiecare sezon are particularitățile lui. Cel din 2022 vine cu noi provocări, dar și cu noi surprize atât pentru public, cât și pentru concurenți.

„Sezoanele au fost altfel de la an la an. În fiecare sezon totul a fost diferit dintr-un punct de vedere și anume concurenții. De ce spun asta? Pentru că întotdeauna ei vin pregătiți, vin mai pregătiți, pentru că se uită la sezoanele precedente, au văzut ce s-a întâmplat și au senzația că atunci când participă, atunci când participă la casting, deja știu ce ar putea să facă și ceea ce nu ar putea să facă. Ceea ce nu știu ei este că noi suntem întotdeauna pregătiți să răspundem acțiunilor lor, așa că noi nu suntem luați prin surprindere. Dar un lucru bun este că venim în întâmpinarea lor, în întâmpinarea nevoilor lor și încercăm să-i ajutăm. Eu consider că această emisiune la aduce un beneficiu, le aduce un plus în viață, pentru că pot lua decizii acolo într-un timp foarte scurt, dar sun decizii pe care nu au curajul să le ia aici, când viața lor decurge...Hai să nu zicem monoton, dar e mai greu să fii constrâns să iei o decizie pe baza unei situații. Acolo totul este condensat și concentrarea este doar asupra lor”, a dezvăluit Radu Vâlcan în interviu.

Și totuși, ce „armă” are Radu Vâlcan pentru a obține cele mai sincere și directe confesiuni din partea concurenților?

„Să știi că eu încerc cumva să mă apropii de ei, încerc să fac eforturi să îi înțeleg, să le înțeleg problemele, poate că la un moment dat o să mă întrebi dacă sunt un fel de psiholog. Nu, nu sunt un psiholog, sunt un simplu om cu care ei se cunosc acolo, acolo s-au cunoscut și încerc să îi ajut cum pot, pentru că într-adevăr, sunt oameni care au diverse probleme, mai mari sau mai mici. Acesta este principalul motiv pentru care ei vin acolo, totul împachetat într-un context frumos, pentru că sunt în Thailanda, au parte de condiții extraordinare, există și distracții la mijloc, e și dorința de aventură, de a experimenta ceva nou, lucruri noi. Și atunci problemele lor ies mult mai ușor la iveală”, a explicat acesta, cu puțin timp înainte de premiera Insula iubirii 2022.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine din cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Cum arată programul lui Radu Vâlcan după ce se dă „cut” la bonfire sau chiar înainte să pornească toate camerele? Iată o altă întrebare pe care fanii și-au pus-o de-a lungul timpului și la care acesta a răspuns.

„Programul meu nu e diferit de momentele în care filmez. Concentrarea rămâne aceeași, tocmai pentru că au loc evenimente, se desfășoară lucruri foarte repede, de la o zi la alta, trebuie să fiu concentrat, trebuie să fiu focusat pe această situiație, pentru că în orice moment poate să fie nevoie de mine să intervin, să mediez o problemă, eventual un conflict. Și atunci momentele libere de care am parte mi le dedic unor telefoane acasă cu copii, cu soția, cam în asta constă. Sau să mă odihnesc, în măsura timpului. Nu te poți detașa, pentru că nu sunt momente care îți permit, nu sunt momente de respiro, nu sunt momente care să-mi permită să mă urc singur pe o barcă și să mă duc pe o insulă pustie din apropiere. Nu, în niciun caz. Din fericire, locațiile în care s-au desfășurat filmările sunt absolut senzaționale”

De data aceasta, filmările s-au suprapus și cu pandemia de Covid-19, lucru ce a îngreunat întreg procesul. Totuși, în ciuda acestui lucru, nimeni nu s-a infectat, așa că se poate spune că din acest punct de vedere totul a fost gestionat cum trebuie.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Ce ar transmite Radu Vâlcan oamenilor care consideră că Insula iubirii este o emisiune scandaloasă?

„Păi, poate să fie o emisiune scandaloasă, ce să le zic. Cred că oamenii care se uită la emisiune (și nu sunt puțini) se hrănesc cu astfel de momente. Habar n-am, pentru ei poate fi ca un serial de care te-ai atașat. Foarte mulți oameni se regăsesc în acele povești sau își doresc să pun eu niște întrebări pe care ei le-ar pune. Pe pamenii care consideră că este o emisiune scandaloasă îi sfătuiesc să se uite, pentru că sigur vor privi cu alți ochi dacă urmăresc povestea și dacă privesc lucrurile care contează cu adevărat, nu neapărat acțiunile lor de acolo. Pentru că se încearcă să se meargă pe povești de viață, povești de viață care includ și astfel de momente de conflicte, mai mult sau mai puțin scandaloase. O emisiune de genul ăsta te poate să vezi din alte perspective anumite lucruri”, a zis acesta, în cadrul interviului.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Insula iubirii 2022? Află totul urmărind interviul de mai sus cu Radu Vâlcan, prezentatorul sezonului 6 al show-ului de la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Prezentatorul Radu Vâlcan, despre cel mai nou sezon Insula Iubirii: „Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”... Insula Iubirii 2022. Ispita Bogdan Ionescu, interviu exclusiv despre noul sezon: „Pentru unii voi fi personaj negativ, u...
Ultimele știri
x