Costas de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu soțul Geaninei

Costas și Geanina de la emisiunea „Insula iubirii” și-au surprins fanii cu ultima apariție. Recent, pe pagina de Instagram a celor doi a apărut o fotografie în care aceștia sunt de nerecunoscut.

Costas și Geanina de la „Insula iubirii” (captură video)

În sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii”, Costas și Geanina au reprezentat unul dintre cele mai controversate cupluri.

Cum arată acum Costas și Geanina de la Insula iubirii

Cei doi au venit în Thailanda pentru a-și testa iubirea, dar se pare că dragostea lor a picat testul fidelității și cei doi au ales să se despartă după emisiune. În scurt timp însă, soarta i-a readus împreună și cei doi au decis să formeze din nou mun cuplu.

citește și: Hannelore de la Insula iubirii s-a tunat și și-a făcut o schimbare radicală de look! Cum arată acum: „Doamne, nu”

Nu a mai durat mult și Geanina de la „Insula iubirii” a postat pe Instagram o fotografie cu un inel de logodnă și, la finalul anului 2019, cei doi s-au căsătorit și ulterior au devenit și părinții unui băiețel. Cei doi sunt în continuare împreună, semn că experiența de la Insula iubirii i-a adus mai aproape și i-a pregătit pentru ideea de familie.

Costas de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu soțul Geaninei

Costas și Geanina de la „Insula iubirii” (sursa foto: Instagram)

Costas și Geanina de la emisiunea „Insula iubirii”, alături de fiul lor (sursa: Instagram)

Costas și Geanina de la emisiunea „Insula iubirii” postează des pe paginile lor de Instagram fotografii cu băiețelul lor, dar și cu ei.

citește și: ​Geanina și Costas de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Cu ce se ocupă în prezent cei doi

Într-una dintre cele mai recente poze, fanii au putut descoperi ce familie fericită formează cuplul în prezent, dar și cât de mândru este Costas de copilul său. Uitând de atitudinea de „băiat rău”, acesta s-a transformat într-un părinte extrem de responsabil și iubitor.

Fanii au mai descoperit că, după emisiunea „Insula iubirii”, Geanina și-a deschis propria afacere, adică un magazin de obiecte vestimentare, în timp ce Costas și-a dedicat o mare parte din timp pasiunii sale pentru sport și mersului la sală.

Costas de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Ce se întâmplă cu soțul Geaninei

Costas de la „Insula iubirii” (sursa foto: Instagram)

Costas de la emisiunea „Insula iubirii”, alături de fiul lor (sursa: Instagram)

Ultimele știri