Antena Căutare

Crezi că i-ai putea rezista? ”Cel mai neconvențional loc în care am facut dragoste este...”

Raul provine dintr-o familie de sportivi, a călătorit foarte mult și nu suportă să fie condiționat de alții. „Sunt un om calm, iubesc oamenii, copiii, natura, sunt sociabil, dar stau foarte mult singur. Este o alegere personală, nu am nevoie de cineva ca să fiu fericit, dar mă bucur de relațiile cu prietenii”,

1. Cu ce asteptari ai plecat in Thailanda? Iti cauti jumatatea sau iti doresti doar sa te distrezi?
Nu am plecat cu niciun fel de asteptare. Eu traiesc clipa si ma bucur de ceea ce este. Eram doar putin emotionat, desi obisnuit cu camerele, datorita jobului meu de model. A fost insa o experienta noua pentru mine.Am vrut sa ma simt bine.

2. Ce parere ai despre cuplurile inscrise in concurs? Ce sanse crezi ca au sa ramana impreuna?
Nu imi place sa vorbesc despre oameni pe care nu-i cunosc, nu mi se pare normal sa vorbesc atata timp cat nu stiu persoanele. Chiar daca le-as sti nu mi-as permite sa spun foarte multe lucruri.Pe parcursul emisiunii am descoperit si observat destul de multe despre aceste cupluri, am observat disfunctionalitati, spun asta datorita confesiunilor concurentelor si nu pe baza unor presupuneri ale mele. Daca vor ramane impreuna? Nu stiu ce sa spun, oamenii isi formeaza adictii de obicei fata de partenerii lor si uneori tind sa mearga din inertie inca impreuna, dar poate dupa emisiune vor realiza ca nu isi cunosteau chiar atat de bine partenerul :).

3. Ai fost vreodata infidel/infidela? Daca da, de ce?
Am fost infidel. Cred ca din egoul meu, din inconstienta, din dorinta de a avea si a cuceri, o dorinta masculina de altfel.

4. Descrie persoana ideala pentru tine.
Ar fi greu de descris, dar cred ca in primul rand ar trebui sa simt o conexiune puternica, acel sentiment ca ne stim de o vesnicie si ca impreuna putem evolua. Ar trebui sa fim complementari, un fel de blonda cu fata de copil si privirea blanda. O femeie care sa exprime toate calitatile doar printr-o stare de A FI femeie :).

5. Care a fost cea mai mare nebunie in dragoste pe care ai facut-o?
Nu-mi amintesc :))

6. Ai fost vreodata parasit/parasita de iubit/iubita? De ce?

Am fost. Eram mai tanar si foarte neexperimentat. Probabil pentru ca nu puteam sa am o relatie asa cum eram atunci.

7. Care a fost cel mai neconventional loc in care ai facut sex?
Pe patul de spital, operat la picior. Eram intr-o amicitie mai speciala cu o domnisoara si intr-o seara, cand m-a vizitat, s-a intamplat :)

8. Cum cuceresti o persoana? Care e cea mai tare replica a ta?
In primul rand, caut sa cunosc persoana respectiva, sa am o conexiune reala. Fara vrajeala, fara masti, pur si simplu altceva. I-am spus unei domnisoare intr-un club, dupa ce ne-am privit vreo doua luni prin oras “- Nu-i asa ca pot sa te fac sa zambesti fara sa-ti spun nimic?” Si a zambit vreo 3 ani dupa aceea :)).

9. Ce nu ai face niciodata intr -o relatie?
Nu as mai minti niciodata. M-as minti pe mine astfel.

10. Daca ai avea o relatie stabila, cum ai reactiona daca cineva ar incerca sa iti fure iubitul/iubita?
Nu mi-as face probleme, pentru ca eu nu sunt in competitie cu nimeni si stiu cine sunt si ce ofer ca barbat, asta daca as avea o relatie.

11. Te-ai luptat vreodata cu o alta persona pentru inima iubitului tau/ iubitei tale?
O singura data. Acum cativa ani. De fapt, fusesem provocat si am raspuns :)).

12. Ce inseamna pentru tine o relatie stabila?
O relatie bazata pe incredere, respect si sinceritate, o relatie care ne ajuta pe amandoi sa evoluam, sa devenim mai constienti, sa devenim dragoste neconditionata.

13. Ai vreun regret atunci cand vine vorba de o relatie anterioara?
Nu.Totul a fost asa cum a fost si a fost perfect ca eu sa ajung aici.


Orice femeie îl dorește! GALERIE FOTO incendiară cu Matei Negrescu, una dintre cele mai SEXY ispite masculine... Galerie Foto INCENDIARĂ! Miki Ignat, o ispită extrem de provocatoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x