Antena Căutare

Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii în timpul sarcinii. Soția lui Cornel a cerut ajutorul altor mămici

Iustina, fosta concurentă din sezonul 8 Insula Iubirii, le-a întrebat pe mămicile care o urmăresc pe rețelele sociale dacă au întâmpinat în sarcină aceeași problemă ca ea.

Galerie
Iustina de la Insula Iubirii le-a cerut sfatul mămicilor care o urmăresc pe rețelele sociale | Antena 1

Iustina a publicat pe rețelele sociale o imagine cu ea și o întrebare, cerându-le sfatul mămicilor care o urmăresc pe rețelele sociale. Soția lui Cornel a vrut să știe dacă s-a mai confruntat cineva cu problema cu care se confruntă ea, și anume „roșeața în obraji”.

Cu ce problemă se confruntă Iustina de la Insula Iubirii în timpul sarcinii

„Mămici, vreau să știu dacă și voi ați avut probleme în timpul sarcinii cu roșeața în obraji? Mă confrunt cu asta”, a scris Iustina pe Instagram, iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Iustina a precizat că se confruntă de câteva luni cu această problemă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Iustina a ținut să le spună celor care o urmăresc pe rețelele sociale cu nu are probleme cu tensiunea.

„Cumpară un tensiometru si monitorizeaza-ti tensiunea. Daca e maj mare de 140, trebuie sa te prezinti la camera de garda”, i-a spus cineva Iustinei, iar viitoarea mămică a răspuns: „Hei. Am și nu este cazul”

„Este un dezechilibrul al microbiomului tenului cauzat de modificările hormonale .. poti folosi produse care calmeaza si echilibreaza cum ar fi cele care contin probiotice. Sper sa te ajute informatia”, i-a mai spus cineva. „Țin cont. Mulțumesc!”, a răspuns Iustina.

Iustina și Cornel așteaptă o fetiță. Cei doi au decis să o numească Ivana.

„Ivana, mama te așteaptă cu nerăbdare! Abia mai pot să stau liniștită, îmi doresc atât de mult să te văd și să te strâng în brațe. Zilele par mai lungi, dar știu că în curând vei fi aici și vom fi împreună. Vino, dragostea mea, mama te așteaptă cu toată inima!🤍”, a transmis Iustina pe rețelele sociale.

În sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii am putut s-o cunoaștem pe Iustina Loghin, o concurentă care a venit alături de logodnicul ei, Cornel Luchian, pentru a-și testa relația. Testul din Thailanda a adus pentru cei doi numeroase emoții și situații neașteptate, iar tânăra chiar a decis să rupă logodna și să îi dea inelul înapoi.

Deși Iustina a devenit protagonista unor imagini îndrăznețe, surprinse la petrecerile de la vila fetelor, și Cornel nu s-a ferit să se apropie de ispitele din vila băieților, deși au avut multe lucruri să își reproșeze, iată că cei doi au decis, la bonfire-ul final, să plece împreună acasă. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să se certe sau să se despartă, revedea celor doi la ultima ceremonie a focului a adus un val uriaș de bucurie, căci Iustina i-a prezentat lui Cornel un test de sarcină pozitiv.

Concurentul a fost mai mult decât încântat și fericit de vestea primită și astfel, cei doi au revenit în România, au făcut nuntă și acum așteaptă venirea pe lume a fiicei lor. Iată mai jos ce mesaj emoționant a transmis Iustina către fiica ei nenăscută:

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita

E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Anamaria Vaida, despre apropieriile dintre ea și Claudiu. Ce a însemnat el pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă
Super Neatza, 18 septembrie 2024. Cum gestionăm eficient banii în această toamnă Miercuri, 18.09.2024, 09:40
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x