Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita

Diandra, ispita feminină de la Insula Iubirii sezon 8, a reacționat imediat atunci când i s-a cerut părerea cu privirile la jignirile aduse de Iustina la adresa ei, în emisiune. Tânăra a avut un mesaj clar pentru oamenii din mediul online.

Galerie
Diandra, ispita feminină de la Insula Iubirii sezon 8, a reacționat imediat atunci când i s-a cerut părerea cu privirile la jignirile aduse de Iustina la adresa ei, în emisiune | Antena 1

De-a lungul reality show-ului din Thailanda, Iustina a avut de spus cuvinte dure la adresa ispitelor feminine. Soția lui Cornel și-a controlat cu greu părerea despre tinerele care au venit la Insula Iubirii sezonul 8 pentru a-i ajuta pe concurenți să își testeze relația.

Replicile tăioase ale Iustinei au fost difuzate la televizor, iar ispitele feminine au avut ocazia să afle opinia concurentei despre ele. Printre cele pe care tânăra le-a „atacat” dur se numără Maria Tebieș, Loredana Martin, Larisa Mârtan și Diandra Moga.

Citește și: Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Soția lui Cornel nu a mai ținut cont de camerele de filmat atunci când se afla sub influența alcoolului sau era mult prea nervoasă. Pentru că este o persoană sinceră și directă, concurenta a vorbit, fără ezitare, despre aspectul fizic al fetelor de pe cealaltă insulă.

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp de la Finala sezonului 8 Insula Iubirii, Diandra Moga a organizat o sesiune de întrebări pe contul de Instagram, unde a fost pusă să își dea cu părerea despre comportamentul Iustinei din emisiune.

Cum a răspuns Diandra Moga de la Insula Iubirii sezon 8, după ce un prieten virtuali i-a cerut opinia cu privire la jignirile pe care Iustina i le-a adus în reality show

O curiozitate a prietenilor virtuali a făcut-o pe ispita feminină să reacționeze în mediul online. După ce i s-a cerut opinia cu privire la jignirile Iustinei din reality show, Diandra Moga a transmis un mesaj neașteptat.

Bruneta a declarat printr-un InstaStory că nu își dorește să vorbească despre alte persoane. De altfel, aceasta a mărturisit că a aflat de jignirile pe care Iustina le-a avut la adresa ei în emisiune. Tânăra consideră că gestul concurentei nu a fost deloc frumos.

Pentru că nu și-a dorit să intre în conflicte cu soția lui Cornel, Diana Moga a refuzat să vorbească public despre aceasta.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Cornel

„Nu îmi cereți părerea, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre alții și nici nu ma interesează sincer. Efectiv nu mă interesează, nu mă deranjează. Am văzut că în emisiune am fost făcută în anumite feluri și jignită, nici asta nu mă interesează neapărat. Mi s-a părut urât, într-adevăr, dar fiecare vorbește și folosește apelative după cum consideră. Asta nu spune nimic despre mine”, a dezvăluit Diandra Moga pe contul de Instagram.

„Nu am nimic personal cu niciunul dintre concurenți, ispite sau colegi. Nu țin ranchiună, viața după emisiune este cu totul alta. Viața mea personală este complet detașată și deconectată de la tot ce înseamnă concurenții din emisiune. Suntem oameni și mai greșim. Fiecare a făcut ce a gândit și a simțit pe moment.”, a mai adăugat ea pe rețelele sociale.

O serie de interviuri exclusive cu ispitele și concurenții din sezonul 8 Insula Iubirii pot fi văzute pe AntenaPLAY.

Ce bolid de lux conduce ispita Teo Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Nu mulți își permit o astfel de mașină... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Romeo susține că nu există comparație între Ema și Cristina: „Ema este și va rămân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x