Antena Căutare

Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Maria, fosta concurentă de la Insula Iubirii a generat recent numeroase reacții în mediul online după ce o imagine cu ea la locul de muncă.

Galerie
Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy | antena 1

Deși mulți au considerat situația amuzantă, majoritatea internauților au apreciat-o pentru faptul că își asumă responsabilitățile zilnice și muncește cinstit.

Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Maria de la Insula Iubirii ar munci ca vânzătoare la un magazin de Fornetti.

Citește și: Insula iubirii sezonul 8, 27 august 2024. Ce au făcut Cornel și Loredana în jacuzzi la dream date, departe de camerele de filmat

Articolul continuă după reclamă

Un utilizator de TikTok a scris: „Muncește la Fornetti, nu cerșește. Bravo, Maria! Să muncești nu e o rușine”, în timp ce alte comentarii au lăudat modestia și determinarea ei.

Valul de reacții a fost, în mare parte, pozitiv, cu numeroase mesaje de susținere care subliniază faptul că Maria este o tânără muncitoare, care nu se ascunde în spatele celebrității sale. „Mai bine să muncească decât să ceară like-uri. Felicitări, Maria”, a spus un alt internaut, iar cineva a adăugat: „Bravo ei! E o fată cu picioarele pe pământ.”

Chiar dacă Maria și-a construit o prezență notabilă în mediul online și participă la diverse campanii publicitare, imaginea cu ea muncind a evidențiat faptul că își câștigă existența într-un mod onest. După întoarcerea din Thailanda, ea a fost invitată în mai multe emisiuni, inclusiv în cadrul show-ului lui Dan Capatos, unde a vorbit despre colaborările sale și direcția profesională pe care o urmează. Cu o comunitate în creștere pe rețelele de socializare, Maria se bucură acum de un statut de „influencer” și participă activ la campanii publicitare în colaborare cu diverse branduri, potrivit ego.ro.

Alin Simoiu recunoaște că nu a simțit să o sărute pe Maria

Alin și-a făcut apariția la eveniment alături de două domnișoare frumoase îmbrăcate în roșu care au completat un cadru perfect.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Cum au decis Rareș și Daiana să plece de pe insulă. Care este relația lor în prezent

Pentru că în timpul emisiunii nu a avut loc niciun sărut din partea lui Alin, Mara Bănică l-a întrebat care este perioada de timp după care el alege să sărute o fată.

Ispita nu a ezitat să răspundă și a făcut totul clar: „Nu cred că am un timp anume, dar cred că ar trebui să mă convingă. De obicei ... în jur de o săptămână - două. Acesta este termenul în care eu ajung să fac acest pas”

Moderatoarea emisiunii a adus în discuție situația cu Maria, continuând întrebările: „Păi și cu doamna Maria ați petrecut o săptămână, n-ați pupat-o nici măcar după ureche?”

Alin a motivat că nu a fost convins de concurentă să facă acest pas, mai ales ținând cont că ei au interacționat mai mult în ultimele zile.

Mara Bănică a fost impresionată de atitudinea lui Alin pe tot parcursul Insulei, dar a ajuns la concluzia că „toate vor să se iubească cu Teo și să se căsătorească la final cu Alin”.Citește și: Mirela Vaida, reacție tranșantă despre Cristina și Andrei, după ce i-a văzut la Insula Iubirii: „Eu i-am cuplat pe copiii ăia”

Întrebat de Capatos dacă ar mai merge la emisiuni de acest gen, Alin Simoiu a oferit un răspuns care le poate întrista pe multe dintre admiratoare.

„E devreme să răspund la asta, dar intenționez să îmi fac o familie”

Mara a răbufnit imediat: „Toți care ați fost ispite, toți vreți să vă căsătoriți, dezamăgiți fetele pe bune! Mai aveți timp, sunteți tineri. Publicul nu vă vrea căsătorit!”

„Voi aveți alt rost acolo nu să vă însurați!” a completat și Capatos.

Alin a strâns o comunitate uriașă de fete în mediul online cu ocazia participării la ultimele 2 sezoane din Insula Iubirii, după ce acesta le-a cucerit instant prin farmec și atitudine, mai ales după ce a creat o poveste uimitoare alături de Bianca Giurcă.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și... De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x