Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Cum au decis Rareș și Daiana să plece de pe insulă. Care este relația lor în prezent

Daiana și Rareș au dezvăluit cum vor să plece de pe Insula Iubirii, dar și în ce relații au rămas în prezent. Iată ce au zis!

Galerie
Daiana și Rareș au dezvăluit cum vor să plece de pe Insula Iubirii, dar și în ce relații au rămas în prezent | Antena 1

Cei doi au vorbit deschis despre imaginile pe care Radu Vâlcan le-a adus la ceremonia focului finală. Ce au hotărât cu privire la relația lor:

Ce au răspuns Daiana și Rareș la celebra întrebare pusă la final de Radu Vâlcan. În ce relație au plecat ei de la Insula Iubirii sezonul 8, 27 august 2024

Cei doi au fost sinceri la ceremonia focului finală și au dezbătut unele subiecte destul de importante:

„Au trecut 21 de zile, 3 săptămâni de când sunteți aici. Vă întreb. Daiana, Rareș, înainte să veniți ați avut temeri, nesiguranțe. Ați învățat ceva? Daiana?”, spune Radu Vâlcan.

„Da, să apreciez oamenii din jur, să n mai fiu exagerat de geloasă, să mă apreciez mai mult pe mine. Am învățat multe. Am înțeles ce-l deranjează în relația noastră. Am înțeles că se simte... că nu poate să se exprime liber. Nu știam că ești chiar așa”, spune Daiana.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Apropieri neașteptate între Rareș și ispita Flori la petrecere. Ce le-a spus Dani

„Daianei i-a scăzut gelozia la maxim din ce văd acum. Sper să nu se schimbe. Am învățat să țin frâu emoțiilor mai bine, am învățat că am foarte mult de lucru cu mine. Poate de aia nu am putut sp duc certurile”, spune Rareș.

„Văd că te-ai testat. Ai reușit? Tu stând cu Flori ai realizat că mă iubești mai mult?”, întreabă Daiana.

„Da, am foarte mult de lucrat cu mine, sper să mă ajute și Daiana să soluționez”, spune Rareș.

„Daiana, vă văd oameni împliniți. Testul vostru a ajuns la final. Dragii mei, a sosit momenutl să pun marea întrebare. Daiana, plecați împreună sau separat?”, întreabă Radu Vâlcan.

„Cu Rareș, da. Și eu accept”, au spus cei doi parteneri din cuplu.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 26 august 2024. Ce reguli noi a anunțat Radu Vâlcan. S-au făcut alegerile pentru dream date. Ce a urmat

Care e statutul relației lui Rareș cu Daiana în prezent. Ce au spus ei după ceremonia focului finală și ce dezvăluire a făcut ispita Flori

Iată ce au spus aceștia, după ce au dezvăluit că și în prezent ei formează un cuplu:

„După Insulă am rămas împreună, nu s-a schimbat mare lucru. Ne-am mutat împreună”, spune Rareș.

„Mie mi s-a părut că s-au schimbat multe. Sunt mai fericită, pare că e mai bine acum. Eu am avut noroc cu Radu să aflu că nu totul se învârte în jurul lui Rareș, iar Radu ar fi făcut mai multe”, spune Daiana.

„Am văzut că Daiana mi-a dat follow pe Instagram, dar după m-a șters, dar încă se uită la story-urile mele. Stai liniștiă că Rareș e acolo, eu sunt în Londra!”, spune Ispita Flori.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Daiana s-a schimbat la față când l-a văzut pe Rareș alături de Flori, la bonfire... Insula Iubirii sezon 8, 27 august 2024. Reacția lui Cornel când a văzut că mașina se îndreaptă către locul ceremoniei fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x