Insula Iubirii

IN CURAND...

Marinela de la ”Insula Iubirii" s-a schimbat total! Ce a ajuns să facă după terminarea emisiunii

 
+2 click pentru
galerie

Marinela Mavrodin de la ”Insula Iubirii” a fost una dintre cele mai dezinhibate concurente din sezonul al patrulea. După terminarea emisiunii, Mari, așa cum îi spun prietenii și apropiații, pare să fie tot mai încântată de ideea de a fi în lumina reflectoarelor.

Pentru că vrea să devină manichiuristă sau machioză, Mari are parte de o probă de foc, în direct, la "Xtra Night Show"! A participat la un curs de make-up și a primit sfaturi prețioase. 

 "I-am arătat ce au lucrat fetele mele la salon şi a văzut şi ea diferenţa dintre ce au făcut ele şi ce a făcut ea. Pentru un salon care se respectă, ea trebuie să mai facă nişte cursuri. Eu nu o pot angaja în momentul acesta. Trebuie să mai înveţe şi de la oameni care ştiu să o înveţe. Pe partea de machiaj, face absolut greşit. Eu caut post fie de make-up artist, fie de manichiuristă. La mine vin prietene de afară, din Italia, vin cu unghiile groaznice. Româncele sunt mult mai pretenţioase din punctul acesta de vedere", a explicat Mihaela Moise, la "Xtra Night Show".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe