Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Marinela de la ”Insula Iubirii" s-a schimbat total! Ce a ajuns să facă după terminarea emisiunii

Marinela de la ”Insula Iubirii” are parte de o probă de foc la angajare. ”Tot timpul a stat cu gura pe mine. Nu e bine aia, nu e bine aia...”, a spus aceasta.

Marinela Mavrodin de la ”Insula Iubirii” a fost una dintre cele mai dezinhibate concurente din sezonul al patrulea. După terminarea emisiunii, Mari, așa cum îi spun prietenii și apropiații, pare să fie tot mai încântată de ideea de a fi în lumina reflectoarelor.

Pentru că vrea să devină manichiuristă sau machioză, Mari are parte de o probă de foc, în direct, la "Xtra Night Show"! A participat la un curs de make-up și a primit sfaturi prețioase.

"I-am arătat ce au lucrat fetele mele la salon şi a văzut şi ea diferenţa dintre ce au făcut ele şi ce a făcut ea. Pentru un salon care se respectă, ea trebuie să mai facă nişte cursuri. Eu nu o pot angaja în momentul acesta. Trebuie să mai înveţe şi de la oameni care ştiu să o înveţe. Pe partea de machiaj, face absolut greşit. Eu caut post fie de make-up artist, fie de manichiuristă. La mine vin prietene de afară, din Italia, vin cu unghiile groaznice. Româncele sunt mult mai pretenţioase din punctul acesta de vedere", a explicat Mihaela Moise, la "Xtra Night Show".

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro