Antena Căutare

Nicoleta de la „Insula Iubirii” a ajuns de urgență pe masa de operație! „Mi-au scos trei litri de sânge din abdomen”

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a povestit că a trăit momente de coșmar, ajungând pe masa de operație, din cauza unui chist ovarian.

Ispita Nicoleta Dragne de la „Insula Iubirii” a povestit că a trăit momente de coșmar, ajungând pe masa de operație, din cauza unui chist ovarian.

„Eu am probleme cu ovarele de foarte mult timp. Am ovare polichistice și tot fac chisturi, doar că de acesta nu am știut. Ultima dată când m fost la control nu îl aveam și cred că a apărut și s-a dezvoltat destul de repede. Am ajuns în țară și m-am trezit cu el spart”, a spus Nicoleta Dragne.

Inspita de la „Insula Iubirii” a mai spus că a chemat salvarea, dar s-a ales cu o singură injecție și cu îndemnul de a se odihni.

„Când m-am trezit, nu puteam să mă mai mișc, nu puteam să vorbesc, îmi luase toată puterea. Aveam dureri groaznice. Am chemat iar salvarea, m-au dus direct la spital și m-au operat de urgență. Din cauza asta m-au și tăiat. În mod normal se face laparoscopic – eu mai am două operații de genul acesta, făcute în Anglia”, a mai povestit ea.

„Pentru că am stat și mult cu infecția în corp, mi-au scos trei litri de sânge din abdomen. A avut ceva de muncă. Am avut și un ovar fisurat”, a mai spus Nico, menționând că a suferit intervenția în martie 2017.

Inspita de la „Insula Iubirii” a precizat că această experiență nefericită a făcut-o să se hotărască deja cum să nască, atunci când se va hotărî să devină mamă - natural.

„Cu siguranță aș prefera să suport câteva ore, dar apoi să fiu bine, pentru că după operație, doare. Pe mine mă doare”, a spus Nicoleta.

Ea a mai spus că în prezent încă se mai confruntă cu apariția chisturilor, dar urmează un tratament împotriva acestora.

Sursă video: Antena Stars.

Fanii, în extaz! Meghan Marke, din nou în "Suits": "Personajul ei reapare în serial cu o sarcină evidentă... Andreea Marin este în al nouălea cer! Vedeta a vorbit despre cel de-al doilea copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x