Cu cine a mers Diana Constantin, de la Insula Iubirii, în vacanță! Admiratorii săi au rămas fără cuvinte!

Cea mai controversată concurentă de la Insula iubirii a plecat într-o vacanță romantică în Grecia. Diana nu a plecat însă singură.

Cea mai controversată concurentă de la Insula iubirii a plecat într-o vacanță romantică în Grecia. Diana nu a plecat însă singură. Frumoasa brunetă a postat primele imagini din escapada sa la mare, iar cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au rămas fără cuvinte atunci când au văzut pe cine a preferat Diana să ia în vacanță cu ea.

Diana a plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia. Și, pentru că, după emisiunea Insula Iubirii a rămas, din nou, fără iubit și nu s-a ales nici cu o relație cu ispita pe care i se pusese pata… în vacanța din Grecia, Diana și-a luat animalul de companie. Pentru cățeluș, bruneta a scos o sumă frumusșică de bani din buzunar pentru a-i face un pașaport special.

„Părinţii mei s-au despărţit, tata s-a recăsătorit cu o femeie care avea două fete şi mi-a spus că eu nu mai sunt copilul lui. Asta m-a dărâmat psihic. Şi în momentul de faţă sunt afectată. A fost şocul pentru că nu-mi imaginam viaţa fără amândoi părinţii. Am încercat să-mi iau viaţa, dar m-au prins la timp. Şi acum pentru că sunt depresivă am tot timpul gânduri. Eu sunt o persoană sinceră, dar am foarte multe întrebări, nu înţeleg de ce nu pot să fiu stabilă”, a mărturisit Diana Constantin la un post de televiziune.

Citește și: Insula Iubirii: Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri