Antena Căutare

Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”

În cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1,  lucrurile vor lua o altă întorsătură. Veștile încep să curgă și pe insula băieților, care sunt șocați de acțiunile și gesturile femeilor cu care au venit în Thailanda.

În cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, lucrurile vor lua o altă întorsătură. Veștile încep să curgă și pe insula băieților, care sunt șocați de acțiunile și gesturile femeilor cu care au venit în Thailanda.

Băieții vor primi un filmuleț care sintetizează cele mai importante întâmplări ale ultimelor zile de pe insula fetelor și care rezumă una dintre cele mai aprige lupte la care cei prezenți la Minitel au asistat vreodată.

Menirea alarmei va fi de a vedea sentimentele pe care le pot trezi imaginile cu partenerele aflate la 9 kilometri celor care își jurau iubire și fidelitate înainte de a păși pe tărâm thailandez.

Prima alarmă pe insula băieților: “Sunt în situația în care am pierdut aproape tot!”

Liniștea de la Purimuntra va dispărea, iar reacția unui bărbat vizat de alarmă este surprinzătoare: “Acum sunt în situația în care am pierdut aproape tot”. Consecințele primei alarme de la Purimuntra vor putea fi urmărite de telespectatori în cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Ce s-a întâmplat în episodul 11 Insula Iubirii

Cu cine a mers Diana Constantin, de la Insula Iubirii, în vacanță! Admiratorii săi au rămas fără cuvinte!... S-au lăsat duși de val și au curs râuri de alcool la ”Insula Iubirii”. Fetele și ispitele masculine, petrecere de pomină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x