Antena Căutare

Cu cine se iubește Romeo Vasiloni. Ispita de la Insula Iubirii a dat cărțile pe față. Ce detalii a scos la iveală

Romeo Vasiloni, ispita masculină de la Insula Iubirii, a confirmat că nu mai este singur. Se pare că bărbatul se iubește cu o femeie extrem de frumoasă. Acesta a dat cărțile pe față la Xtra Night Show.

Colaj cu Romeo Vasiloni în două ipostaze la Insula Iubirii Galerie
Romeo Vasiloni, ispita masculină de la Insula Iubirii, a confirmat că nu mai este singur. | Antena 1

Romeo Vasiloni, ispita masculină de la Insula Iubirii, nu mai este singur. Bărbatul trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de o colegă de la galele RXF. Acesta nu s-a mai ascuns și a vorbit despre femeia din viața lui.

În urmă cu câteva săptămâni, Romeo Vasiloni s-a afișat cu o blondină în ipostaze intime. Mulți au speculat cu aceasta ar fi iubita lui. Ispita masculină de la Insula Iubirii a decis să lămurească situația și să discute despre situația lui amoroasă, chiar în fața telespectatorilor.

Așadar, bărbatul și-a făcut apariția la Xtra Night Show unde a abordat subiectul. Acesta a ținut să menționeze faptul că nu formează un cuplu cu Iasmina Halas. De altfel, el a mai confirmat că se află într-o relație.

Cine este femeia cu care se iubește Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii

Articolul continuă după reclamă

În ultima perioadă, Romeo Vasiloni a publicat în mediul online mai multe imagini alături de Bettyshor. Postările sale au pus pe gânduri internauții. Ispita de la Insula Iubirii a evitat să vorbească despre cuplul său, lăsând gurile rele să speculeze.

„Nu este prietena mea, este iubita mea. Domnișoara era blondă. Noua iubită este Bettyshor. O să intre și ea, este foarte bătăioasă, și-a revenit, am făcut terapie, e bine (...) Este un sport destul de riscant, pentru că dacă îți iei o lovitură după ceafă, în gât, și mai sunt și alte zone în care poți să te accidentezi grav.”, a vorbit bărbatul despre partenera lui la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

Citește și: Fosta ispită de la Insula Iubirii, Adriana Minea, într-o escapadă romantică alături de noul ei iubit. În ce ipostaze s-au pozat

„Suntem foarte buni prieteni. Cumva este tipologia mea de femeie, slăbuță. Nu contează culoarea părului. Aș putea spune că sunt sapiosexual și mă atrage foarte mult inteligența și felul în care gândește o femeie. Cred în acel tip de chimie intelectuală. Cu Iasmina vorbesc de toate, pentru că îmi este prietenă. Suntem amici, suntem prieteni”, a mai adăugat el despre femeia cu care s-a zvonit că formează un cuplu, potrivit sursei citate mai sus.

Romeo Vasiloni a încercat să o cucerească pe Ema Oprișan la Insula Iubirii, sezonul 7

Ema Oprișan este concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 7 care i-a atras atenția lui Romeo Vasiloni. Ispita masculină a încercat să o cucerească pe superba brunetă, însă eforturile sale au fost în zadar.

Tânăra a venit în Thailanda alături de partenerul său, Răzvan Kovacs. De-a lungul testului, bărbatul i-a demonstrat că nu poate avea încredere în el. Acesta a intrat într-o cunoaștere profundă cu ispita feminină Daria Cuflic.

Citește și: Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă

În ciuda semnelor primite de pe cealaltă insulă, Ema Oprișan a decis să-i rămână fidelă partenerului său și să nu răspundă avansurilor făcute de Romeo Vasiloni. Un lucru este cert, cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie în sezonul 7 Insula Iubirii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x