Antena Căutare

Cum a răspuns Claudia Florescu de la Insula Iubirii întrebată dacă a mai vorbit cu Bogdan Cîrlan. Fata a dat cărțile pe față

Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 a răspuns celei mai arzătoare întrebări de pe buzele fanilor. În ce relație este acum cu fostul logodnic, Bogdan Cîrlan.

colaj foto claudia florescu si bogdan cîrlan de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
În ce relație sunt Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 acum. Fata a dezvăluit dacă mai țin legătura | Antena 1

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezoinul 7. Dacă în Thailanda, cei doi nu și-au dat prea multe motive de gelozie, adevăratele probleme pentru ei au apărut când s-au întors acasă.

Chiar dacă pe parcursul show-ului, tânăra a mărturisit că sunt câteva lucruri care o deranjau la partenerul ei de atunci, la bonfire-ul final, aceasta i-a acceptat cererea în căsătorie. Cuplul a petrecut câteva luni frumoase în calitate de logodnici, dar la filmările realizate la 6 luni distanță, aceștia dezvăluiau că au hotărât să se despartă.

Imaginile de la acea vreme arătau un Bogdan extrem de afectat de separate, iat Claudia de la Insula Iubirii, seoznul 7 dezvăluia că într-adevăr, ea a luat această dezicie. Cu toate acestea, ea a dezvăluit că îi este aproape și se pare că lucurile nu s-au schimbat prea mult nici acum.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arăta Claudia Florescu la 20 de ani, înainte de a se apuca de sport. Transformarea este uluitoare

În ce relație sunt Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, sezonul 7 acum. Fata a dezvăluit dacă mai țin legătura

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată recent pe contul ei de Instagram, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a răspuns fără ascunzișuri întrebărilor urmăritorilor săi.

Cum era de așteptat, nu a lipsit nici cea mai arzătoare curiozitate a tuturor fanilor emisiunii și anume dacă ea și fostul partener mai țin legătura. „Ai mai vorbit cu Bogdan?”, a întrebat-o un urmăritor.

Fără ascunzișuri, Claudia a răspuns simplu „Da”, alături de o imagine cu tastatura telefonului.

Deși nu a oferit mai multe detalii despre relația lor în prezent, fosta logodnică a lui Bogdan de la Insula Iubirii, sezonul 7 a dezvăluit și ce o atrage la un bărbat.

„În primul rând să fie un Bărbat și nu băiat, să aibă atitudine, să știe să ia decizii în orice situție, încredere de sine, cu caracter...”, a fost răspunsul ei hotărât, așa cum și-a obișnuit fanii.

Citește și: Ce mașină conduce Claudia Florescu. Cum s-a pozat fosta concurentă de la Insula Iubirii lângă bolidul său

În luna septembrie a anului trecut, cei doi au apărut speculații că cei doi s-ar fi împăcat. Totul a pornit după ce fostul concurent de la Insula Iubirii, sezonul 7 a publicat în mediul online o imagine în care apărea alături de fosta sa logodnică.

„Nu mai este nevoie de descriere”, a notat el în dreptul fotografiei care părea făcută la un eveniment unde au participat împreună. De asemenea, la scurt timp, ambii au postat câte o imagine alături de cățelul lor, realizată în același loc.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x