Antena Căutare

Cum arată Cristina Nimereală, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, într-un costum de baie roșu. Cât de sexy e tânăra

Cristina Nimereală, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, a făcut furori in mediul online după ce a publicat o imagine în costum de baie. Hai să vezi cât de bine arată tânăra în ținuta provocatoare.

Colaj cu Cristina Nimereală la Insula Iubirii Galerie
Cristina Nimereală, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, a făcut furori in mediul online după ce a publicat o imagine în costum de baie | Antena 1 & Instagram

Cristina Nimereală, fosta concurentă a sezonul 6 Insula Iubirii, este posesoarea unui trup de-a dreptul spectaculos. Aceasta reușea să facă senzație cu aparițiile sale din cadrul reality show-ului, dar și cu personalitatea sa puternică.

Deși nu a mai apărut de mult timp pe micile ecrane ale oamenilor de acasă, se pare că tânăra păstrează o legătură specială cu prietenii săi din mediul online. Superba șatenă preferă să își țină la curent urmăritorii cu cele mai importante evenimente din viața sa prin intermediul contului de Instagram.

De curând, Cristina Nimereală a încântat privirile internauților cu o serie de imagini incendiare din Grecia. Fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii s-a lăsat fotografiată în cele mai atrăgătoare costume de baie, așa cum puțini au avut ocazia să o vadă până acum.

Cristina Nimereală de la Insula Iubirii, apariție provocatoare într-un costum de baie roșu

Pentru că nu se teme să își afișeze formele de invidiat pe rețelele sociale, Cristina Nimerală a publicat mai multe imagini din destinația exotică în care a plecat. Se pare că aceasta a întors toate privirile cu aparițiile sale provocatoare de pe Instagram.

Citește și: Cum s-a fotografiat Cristina, concurenta sezonului 6 Insula Iubirii, în vacanță. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare

Fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii a fost surprinsă într-un costum de baie roșu ce i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra și-a asortat ținuta de plajă cu o pereche de ochelari de soare și o brățară simplă. Postarea sa a generat mai bine de 900 de like-uri, dar și o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali.

„Sebastian încă oftează după tine? Pentru că nu văd postare de-a ta fără să ai like de la el 😁”, „Ești foarte frumoasă” sau „Drăguț costum de baie!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Cristina Nimereală a venit în sezonul 6 Insula Iubirii alături de Sebastian

Cristina Nimereală s-a făcut rapid remarcată în sezonul 6 Insula Iubirii datorită frumuseții sale deosebite și felului carismatic. Aceasta a venit în Thailanda alături de Sebastian pentru a-și testa relația.

Deși părea că sunt de nedespărțit, lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată pentru cei doi încă din primele zile. Sebastian a început să lege o relație frumoasă de prietenie cu ispita Oana, în timp ce Cristina a declarat că se simte atrasă de ispita Bogdan.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce a dezvăluit Cristina în lipsa lui Sebastian la ultimul bonfire. Ce i-a spus el la ultima despărțire

La bonfire-ul final, superba blondină s-a decis să părăsească reality show-ul singură, iar fostul său iubit a vrut să plece cu Oana, ispita alături de care a simțit că trăiește cele mai frumoase clipe în Thailanda.

„Am tras foarte mult de relație. Ne-a ieșit, dar cu multă suferință”, spunea Cristina atunci. „Ne-am iubit în felul nostru”, a completat-o Sebi. „A fost o iubire sub o altă formă”, spunea Cristina. „Eu nu cred că m-am mințit”, a mai mărturisit Sebi.

Nicoleta Dragne este însărcinată pentru a doua oară. Cum se simte și ce a declarat despre sarcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x