Antena Căutare

Cum arată ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii fără farduri și rimel: "Mă machiez la emisiuni sau la evenimente, atât"

Nicoleta Dragne, ispita de la ”Insula Iubirii”, este recunoscută pentru aparițiile deosebite pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă nu se teme nici să apară fără pic de machiaj.

Nicoleta Dragne, ispita de la ”Insula Iubirii”, este recunoscută pentru aparițiile deosebite pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă nu se teme nici să apară fără pic de machiaj.

În direct, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, aceasta a apărut fără pic de machiaj și a vorbit despre cum își petrece timpul liber.

Citește și: Nicoleta Dragne a dezvăluit motivul pentru care s-a înscris la Insula Iubirii: "Era singurul mod de a..."

”De obicei, am liber în weekend și merg la mare, unde mă relaxez și îmi închid telefonul, mă bronzez. Da, seara ies în club, dar nu stau până târziu.”, a mărturisit ea.

Întrebată ce face ca să-și păstreze tenul curat, aceasta a dezvăluit rapid ritualul ei de înfrumusețare.

Citește și: Ispita Nicoleta Dragnea a recunoscut cum a strâns o adevărată avere. Blonda nu s-a mai ascuns!

”Este o întrebare pe care o primesc zilnic pe Instagram. Mă demachiez dimineața și seara și aplic o cremă hidratantă. Mă machiez foarte rar, la emisiuni sau la evenimente, în rest, nu. Poate și asta influențează faptul că am tenul curat. ”, a mai precizat ea.

Ispita Nicoleta Dragnea a recunoscut cum a strâns o adevărată avere. Blonda nu s-a mai ascuns!... Cu cine a mers Diana Constantin, de la Insula Iubirii, în vacanță! Admiratorii săi au rămas fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x