Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Cum arată ispita Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii fără farduri și rimel: "Mă machiez la emisiuni sau la evenimente, atât"

Nicoleta Dragne, ispita de la ”Insula Iubirii”, este recunoscută pentru aparițiile deosebite pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă nu se teme nici să apară fără pic de machiaj.

Nicoleta Dragne, ispita de la ”Insula Iubirii”, este recunoscută pentru aparițiile deosebite pe care le-a avut de-a lungul timpului, însă nu se teme nici să apară fără pic de machiaj.

În direct, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, aceasta a apărut fără pic de machiaj și a vorbit despre cum își petrece timpul liber.

Citește și: Nicoleta Dragne a dezvăluit motivul pentru care s-a înscris la Insula Iubirii: "Era singurul mod de a..."

”De obicei, am liber în weekend și merg la mare, unde mă relaxez și îmi închid telefonul, mă bronzez. Da, seara ies în club, dar nu stau până târziu.”, a mărturisit ea.

Întrebată ce face ca să-și păstreze tenul curat, aceasta a dezvăluit rapid ritualul ei de înfrumusețare.

Citește și: Ispita Nicoleta Dragnea a recunoscut cum a strâns o adevărată avere. Blonda nu s-a mai ascuns!

”Este o întrebare pe care o primesc zilnic pe Instagram. Mă demachiez dimineața și seara și aplic o cremă hidratantă. Mă machiez foarte rar, la emisiuni sau la evenimente, în rest, nu. Poate și asta influențează faptul că am tenul curat. ”, a mai precizat ea.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro