Antena Căutare

Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea

Maria Ilioiu a participat la Insula Iubirii în mai multe sezoane în rolul de ispită pe care și l-a dus întotdeauna la bun sfârșit. Acasta și-a făcut debutul în cadrul primului sezon al emisiunii.

Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea Galerie
Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea | Antena 1

Ispita Maria Ilioiu a avut un parcurs memorabil la Insula Iubirii în sezoanele 2, 3, 4 și 5, iar acum și în sezonul 7. Aceasta a devenit cunoscută după participarea în show-ul Insula Iubirii de la Antena 1, reușind să-i facă pe partenerii din cuplurile venite în show să-și deschidă ochii și să vadă dacă sunt implicați în relațiile potrivite.

Cum arăta Maria Ilioiu la Insula Iubirii înainte de sezonul 7. Cât de mul s-a schimbat și ce traseu a avut

Maria Ilioiu este una dintre cele mai puternice ispite de la Insula Iubirii, având experiența a 4 sezoane de participare, excluzându-l pe cel cu numărul 7, care se difuzează în prezent la tv. Aceasta a dat dovadă în tot acest timp de devotament testului Insulei.

Citește și: Cine este ispita Maria Ilioiu de la Insula Iubirii sezonul 7. Ispita se reîntoarce în cadrul show-ului pentru a cincea oară

În primul sezon în care ea a participat, adică în cel cu numărul 2, a reușit să-i intre în grații lui Sasha, care s-a îndrăgostit destul de repede de ea.

Bărbatul care a venit pe insulă alături de iubita lui, Elena, a încercat să o facă pe ispită să-l placă și să-i accepte complimentele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul cu numărul 3, Maria Ilioiu i-a deschis ochii concurentei Alexandra, după ce Aurel i-a căzut în ispită și a avut parte de momente de tandrețe cu ea. Nici în sezonul 4 ea nu s-a dat înapoi de la promisiunea făcută testului, adică aceea de a face cuplurile să-și dea seama dacă sunt menite să reziste. Aceasta a petrecut mai mult timp cu Bogdan, fostul soț al lui Hannelore.

În sezonul 5, Maria Ilioiu s-a apropiat de Adrian, fostul iubit al Denisei, iar în cele din urmă, bărbatul i-a căzut în plasă. Concurenții au fost atrași de aspectul fizic al Mariei Ilioiu și i-au făcut curte. Cum arăta ispita Maria Ilioiu la Insula Iubirii în sezoanele trecute.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Citește și: Cum arăta Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubrii în primele sezoane ale emisiunii. Care a fost parcursul său în emisiune

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Trei zile au fost de ajuns pe Insula Iubirii pentru Iulian: „Solicit retragerea mea din emisiune!”. Începe rivalitatea î... Concurs: Demonstrează că ești specialist Insula Iubirii. Ce poți câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x