Antena Căutare

Cum arăta Oana Monea la 19 ani, când încă nu devenise celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

Oana Monea a făcut senzație în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii și aceasta a decis să revină și în sezonul 7. Pentru mulți, ea este una dintre cele mai frumoase ispite. Puțini sunt cei care știu cum arăta aceasta la 19 ani, înainte să devină celebră.

Galerie
Oana Monea de la Insula Iubirii a arătat fotografii cu ea la vârsta de 19 ani | Antena 1

Oana Monea a fost, în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii, una dintre cele mai apreciate ispite. Se pare că acest lucru nu s-a schimbat odată cu revenirea ei în Thailanda pentru sezonul 7. Mulți o admiră pentru frumusețe, eleganță și feminitate, însă puțin sunt cei care știu cum arăta blondina în urmă 14 ani, pe vremea când avea 19 ani.

Cum arăta Oana Monea la 19 ani, înainte să devină celebră. Imagini neștiute cu ispita de la Insula Iubirii

În prezent, Oana Monea are părul lung și blond și preferă un machiaj cât subtil, ce pune în evidență trăsăturile delicate ale chipului și frumusețea naturală.

Totusi, în urmă cu 14 ani, atunci când avea vârsta de 19 ani, Oana Monea arăta complet diferit și puțini dintre urmăritorii săi ar fi recunoscut-o.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Ce spune Cristina Nimereală despre Ispita Oana Monea, care i-a tentat iubitul din start | EXCLUSIV

Recent, îndrăgita ispită de la Insula Iubirii a publicat pe pagina sa personală de Instagram câteva fotografii ce o surprind la vârsta de 19-24 ani și reacțiile nu au întârziat să apară.

Atunci, aceasta avea părul roșcat și breton drept sau oblic. Deși era complet diferită și între timp a recurs la diferite proceduri de înfrumusețare, trăsăturile i-au rămas neschimbate.

CItește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Marius Moise a făcut o dezvăluire neașteptată despre ispita Oana Monea. Ce a zis

Așa cum era de așteptat, fotografiile au adunat numeroase aprecieri și comentarii de la urmăritorii săi de pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii sezonul 7. Cu cine și-ar fi dorit Cristina Rancov să meargă la date. Ce a dezvăluit despre ispitele mascu... Insula Iubirii sezonul 7. Ema Oprișan a scos la iveală detalii neștiute despre trecutul său. Ce a spus despre meseria ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x