Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii. Ce spune Cristina Nimereală despre Ispita Oana Monea, care i-a tentat iubitul din start | EXCLUSIV

Seria "Interviurile Insula Iubirii", disponibilă exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY, continuă cu Cristina Nimereală, care a participat la reality show în sezonul 6. După cel mai dur test al fidelității, relația ei cu Sebastian Dascălu s-a încheiat.

colaj cu cristina nimereala oana monea si sebastian dascalu la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Seria "Interviurile Insula Iubirii", dispnibilă exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY, continuă cu Cristina Nimereală | Antena 1

Senină și sinceră, Cristina Nimereală a povestit la "Interviurile Insula Iubirii" că a intuit încă de la prima ceremonie care este ispita feminină care îi va amenința relația. A trecut prin toate stările în Thailanda - de la gelozie, tristețe și conflict, până la bucurie, distracție, atracție și pasiune.

"Încă de la primele clipulețe arătate, Sebastian a încălcat ce am discutat noi. Cu fiecare filmuleț pe care îl vedeam, vedeam că apropierea dintre el și Oana este tot mai mare", a spus concurenta.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Ea a explicat ce a determinat-o să îi ofere lui Sebastian libertatea și a lămurit controversa din jurul imaginilor din pat cu ispita Denis Slav: "Dacă e vorba de întrecut limita, atâta timp cât am fost într-o relație cu Sebastian, eu n-am întrecut-o. Nu am lăsat pe nimeni să mă dea cu cremă pe corp, nu am acceptat nicio apropiere cu nimeni, am încercat să cunosc pe toată lumea, nu am fost interesată de o anumită persoană anume, țintit".

Cristina a detaliat cât de dureros a fost pentru ea să vadă cum Sebastian a creat o conexiune cu altă femeie și cum a încercat să se protejeze pe parcursul șederii ei în Thailanda.

Interviurile Iubirii, disponibile exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY

În prezent, Cristina se află într-o relație de dragoste și povestește în acest interviu tot ce a învățat din experiența Insula Iubirii, mărturisește dacă are sau nu regrete vis a vis de acțiunile sale din cadrul show-ului și cum a contribuit participarea la acest reality show la evoluția sa până în prezent.

"Insula Iubirii îți poate schimba viața într-un mod în care nu te așteptai vreodată", spune ea.

Cristina susține că toate trăirile de la Insula Iubirii nu o mai afectează acum și că a depășit această încercare pe care viața i-a aruncat-o: "Cuplurile care vor să își testeze limitele și relația, să o facă, pentru că vor avea foarte multe de învățat!".

Seria de 6 episoade exclusive "Interviurile Insula Iubirii" continuă, iar după Hamude Kilani (sezonul 2), Teodora și Alex Marcu (sezonul 6) și Sebastian Dascălu (sezonul 6), și Cristina Nimereală (sezonul 6), urmează Rareș Panțiru (sezonul 6) și Cerasela Iacob (sezonul 6).

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY.

Insula Iubirii, sezonul 7, premiera pe 22 și 23 iunie, la Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon Insula Iubirii are premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Interviurile Insula Iubirii. Sebastian Dascălu, cuvinte tăioase la adresa Cristinei. Ce spune la un an după separare | E... Mirela de la Insula Iubirii sezonul 4 s-a transformat complet! Cât de mult a săbit și cu ce se ocupă fosta iubită a lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x