Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Cum s-a fotografiat Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii”, după ce Ionuț Gojman și-a făcut o nouă iubită! Este de nerecunoscut! FOTO

Mirela Baniaș a publicat o fotografie cu ea după ce Ionuț Gojman, bărbatul de care s-a despărțit după ce a mers cu el la „Insula Iubirii”, și-a făcut o nouă iubită.

Ionuț Gojman și Mirela Baniaș.

În imagine, Mirela Baniaș arată complet diferit față de cum arăta când a participat la „Insula Iubirii”. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman, acum căsătorită cu un om de afaceri, are părul tuns până la umeri.

După ce s-a cununat civil în această vară, în secret, Mirela Baniaș s-a căsătorit și religios cu Florin Tecar, un om de afaceri din comuna Cojocna.

„Pentru mine a fost cea mai frumoasă zi de până acum, pentru alții, a fost doar un nou subiect de discuție. A fost un DA spus doar în fața părinților, a copiilor și a nașilor, așa că nimeni altcineva nu a știut ce avea să se întâmple și nici nu am fi vrut să știe, căci am dorit să fie un moment intim, un moment pe care să îl trăim cu sufletul și nu cu stresul organizării unui eveniment în toată regula”, a scris atunci Mirela Baniaș pe Facebook.

Petrecerea de nuntă a fost organizată chiar de ziua ei, spre surprinderea invitaților.

„Invitații au fost chemați inițial pentru a sărbători ziua Mirelei, dar toți au realizat abia când au ajuns că e dublă petrecere. Ea nu a vrut să fie o nuntă cu dar, de aceea a luat această decizie”, au spus atunci apropiații.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro