Live acumAcces Direct
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ionuț Gojman are o nouă iubită! Cine este femeia care l-a cucerit și ce fotografie intimă a publicat. „Este tot ce mi-am dorit” – Galerie foto

Ionuț Gojman, concurentul care s-a transformat în ispită la „Insula Iubirii”, după ce sa despărțit de Mirela Baniaș, are o nouă iubită.

Iubita lui Ionuț Gojman.

La mai bine de un an de la despărțirea de Mirela Baniaș, femeia de care s-a despărțit după ce a picat testul relației lor la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Cea care i-a furat inima este Salvia Rusu, o tânără în vârstă de 25 de ani.

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră. Și suntem așa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit”, a declarat Ionuț Gojman, pentru spynews.ro.

Ionuț Gojman a publicat și un mesaj emoționant, pe contul lui de Facebook, alături de o fotografie intimă în care apare cu iubita lui.

„Sâmbătă dimineață, aproape unul de celălalt…doar NOI…decembrie…aproape seară…aproape iarnă…aproape liniște…aproape zâmbind…aproape un an nou…aproape de reușită…împreună..?”, a fost mesajul lui Ionuț Gojman, pentru iubita lui.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro