Antena Căutare

Ionuț Gojman are o nouă iubită! Cine este femeia care l-a cucerit și ce fotografie intimă a publicat. „Este tot ce mi-am dorit” – Galerie foto

Ionuț Gojman, concurentul care s-a transformat în ispită la „Insula Iubirii”, după ce sa despărțit de Mirela Baniaș, are o nouă iubită.

Ionuț Gojman are o nouă iubită! Cine este femeia care l-a cucerit și ce fotografie intimă a publicat. „Este tot ce mi-am dorit” – Galerie foto Galerie
Iubita lui Ionuț Gojman.

La mai bine de un an de la despărțirea de Mirela Baniaș, femeia de care s-a despărțit după ce a picat testul relației lor la „Insula Iubirii”, Ionuț Gojman s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Cea care i-a furat inima este Salvia Rusu, o tânără în vârstă de 25 de ani.

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră. Și suntem așa de 2 luni. Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit”, a declarat Ionuț Gojman, pentru spynews.ro.

Ionuț Gojman are o nouă iubită! Cine este femeia care l-a cucerit și ce fotografie intimă a publicat. „Este tot ce mi-am dorit” – Galerie foto

Ionuț Gojman, fotografie intimă alături de iubita lui.

Ionuț Gojman a publicat și un mesaj emoționant, pe contul lui de Facebook, alături de o fotografie intimă în care apare cu iubita lui.

„Sâmbătă dimineață, aproape unul de celălalt…doar NOI…decembrie…aproape seară…aproape iarnă…aproape liniște…aproape zâmbind…aproape un an nou…aproape de reușită…împreună..?”, a fost mesajul lui Ionuț Gojman, pentru iubita lui.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x