Antena Căutare

Cum se pregătesc Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 să devină părinți. Au făcut deja planuri pentru botez

Iustina și Cornel de la Insula Iubrii, sezonul 8 vor deveni părinți în mai puțin de două luni. În ce stadiu sunt cu pregătirile și ce au dezvăluit despre botezul fiicei lor.

Galerie
Iustina și Cornel de la Insula Iubrii, sezonul 8 vor deveni părinți în mai puțin de două luni | Antena 1

Au devenit celebri după ce și-au testat relația la Insula Iubrii, dar testul suprem abia acum vine. Iustina și Cornel vor deveni în curând părinți și încă mai au multe detalii de pus la punct. Invitați la un eveniment monden, cei doi concurenți de la Insula Iubirii, sezonul 8 au oferit un interviu pentru Antena Stars și au dezvăluit cum stau cu pregătirile pentru cel mai emoționant moment.

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii, ultimul interviu înainte să devină părinți. Cum stau cu pregătirile pentru momentul emoționant

După ce au făcut furori la Insula Iubirii, Iustina și Cornel așteaptă marele eveniment din viața lor. Nu mai este mult până când vor deveni părinți și au mărturisit că sunt emoționați.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Iustina și Cornel au vorbit despre cum le-a schimbat viața de cuplu experiența din Thailanda

În mai puțin de două luni, Iustina va deveni mămică pentru prima dată și este extrem de nerăbdătoare să-și țină în brațe micuța.

„Suntem în așteptarea bebelușului. Nu mai am răbdare. Vreau să nasc cât mai repede (...) Cam o lună și puțin a mai rămas. Nu știu exact termenul când voi naște, dar știu că mai este foarte puțin și încă nu sunt pregătită. Nu i-am făcut nici camera copilului încă. Voi naște prin cezariană. O să iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. O să îmi dau și viața pentru fata mea”, a declarat concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

De asemenea, cei doi au început deja să facă planuri și pentru botez. Aceștia au dezvăluit că pun la cale un eveniment la fel de mare ca nunta la care au avut o mulțime de invitați, printre care și alți colegi din cadrul reality show-ului.

„Da, cred că și botezul va fi la fel de mare. Cred că va fi organizat și acolo unde a fost și nunta pentru că vrem să fie în familie și o să vină și mulți cunoscuți”, au mai declarat cei doi.

Iustina l-a anunțat pe Cornel că vor deveni părinți la bonfire-ul final de la Insula Iubirii, sezonul 8. Deși pe parcurusl emisiunii, ambii au spus că nu vor pleca împreună acasă, planurile le-au fost date peste cap de vestea cea mare. Întorși în țară, aceștia au făcut și nunta.

Astfel, cornel va deveni tată pentru a cincea oară. Soțul Iustinei mai are patru copiii din căsnicia anterioară.

Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebelușul lor

După ce au revenit în țară, Iustina și Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8 au anunțat și că așteaptă o fetiță, dar și ce nume au ales pentru micuță.

Mai exact, fiica lor va purta numele de Ivana - Nectaria, și se va naște în luna noiembrie, aducându-le multă bucurie în suflet și împlinire pe toate planurile.

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii sezon 8, imagine emoționantă cu trei dintre copiii săi, în prima zi de școală. Cum a recționat Iustina

Ivana-Nectaria este un nume cu totul special și rar întâlnit la noi în țară. Ivana are origini slave și este interpretat ca „har divin” sau „dar de la Dumnezeu” pentru că poartă o puternică conotație religioasă. În aceși timp, Nectaria „Nectaria” este un nume feminin de origine greacă și face referire la „cea care este dulce ca nectarul”. Numele este deseori asociat cu ideea de frumusețe, dulcețe și generozitate, dar și cu băutura zeilor sau a sfinților.

Iustina Luchian de la Insula Iubirii, într-o rochie sexy la o petrecere plină de vedete.Tânăra a întors toate privirile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x