Antena Căutare

Cornel de la Insula Iubirii sezon 8, imagine emoționantă cu trei dintre copiii săi, în prima zi de școală. Cum a recționat Iustina

Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 a fost alături de trei dintre copiii săi în prima zi de școală. Extrem de mândru, tăticul s-a fotografiat cu micuții îmbrăcați în uniforme și a postat imginea în mediul online.

Galerie
Cum a apărut Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 și trei dintre copiii săi, pe rețelele sociale, în prima zi de școală | Antena 1

Cu un bebeluș pe drum și alți patru copii din căsnicia anterioară, Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 este un tătic împlinit. Deși el și Iustina au avut un parcurs tumultos pe Insulă, cei doi s-au întors acasă în calitate de viitori părinți. Concurenții sunt în culmea fericirii, însă bărbatul nu este străin de acest rol. Cornel mai are patru copii din căsnicia anterioară și i-a însoțit pe cei mici în prima zi de școală.

Cum a apărut Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 și trei dintre copiii săi, pe rețelele sociale, în prima zi de școală

Cornel de la Insula Iubirii, sezonul 8 a rămas în relații bune cu cei patru copii ai săi. Se pare că bărbatul încearcă să le fie aproape micuților în momentele importante din viața lor. Astfel, acesta i-a însoțit în prima zi de școală.

Soțul Iustinei le-a fost alături la primul clopoțel, extrem de mândru de cei mici și a postat o imagine în mediul online. Cu zâmbetul larg până la urechi, acesta apare în imagine alături de fiica sa și de cei doi băieți.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luchian

La rândul lor, îmbrăcați în uniformă, fiecare cu câte un buchet de flori, copiii lui Cornel așteptau emoționați începutul primei zile de școală.

„Prima zi de școală alături de micuții mei”, a scris aceasta în descrierea imaginilor postate pe contul lui de Instagram, iar Iustina a reacționat imediat.

„Vă ador!”, a scris soția lui în comentarii.

„Succes în noul al”, a scris și Cristina.

De asemenea, și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 a reacționat la fotografiile cu Cornel și copiii lui: „De fapt uite ce bogat e Cornel!”

Recent, Cornel a publicat pe contul lui de Instagram și o fotografie de la mare, în care apare alături de fiica lui, prin care i-a urmat La mulți ani. De asemenea, și când se afla în emsisiune, el a luat legătura cu micuții și a fost extrem de înduioșat să îi revadă.

Ce nume deosebit au ales Iustina și Cornel pentru bebelușul lor. Când va naște concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8

Deși o mare parte dintre telespectatori au crezut că până la finalul emisiunii cei doi se vor despărți, destinul i-a adus într-un alt punct al vieții, unul cu totul special.

Iustina a bănuit încă din timpul filmărilor că ar putea fi însărcinată, însă nu s-a așteptat în totalitate la o astfel de întorsătură uimitoare. După ce fosta concurentă a decis că ar fi cazul să facă un test de sarcină, tânăra a avut parte de surpriza vieții ei și i-a dat vestea cea mare lui Cornel, chiar la bonfire-ul final.

După ce au revenit în țară, Iustina și Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8 au anunțat și că așteaptă o fetiță, dar și ce nume au ales pentru micuță.

Citește și: Cum arată tatăl Iustinei Loghin. Fotografia emoționantă a concurentei de la Insula Iubirii 8 care a atras atenția fanilor

Mai exact, fiica lor va purta numele de Ivana - Nectaria, și se va naște în luna noiembrie, aducându-le multă bucurie în suflet și împlinire pe toate planurile.

Ivana-Nectaria este un nume cu totul special și rar întâlnit la noi în țară. Ivana are origini slave și este interpretat ca „har divin” sau „dar de la Dumnezeu” pentru că poartă o puternică conotație religioasă. În aceși timp, Nectaria „Nectaria” este un nume feminin de origine greacă și face referire la „cea care este dulce ca nectarul”. Numele este deseori asociat cu ideea de frumusețe, dulcețe și generozitate, dar și cu băutura zeilor sau a sfinților.

Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luc... Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8, mesaj plin de semnificație după ce fosta soție, Cristina, s-a pozat la pis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x