Antena Căutare

Dana, ispita de la Insula Iubirii, a fost dansatoare: ”Regret acea perioadă! Nu aș mai face asta pentru nimic în lume!”

Dana, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a fost dansatoare înainte de a se face remarcată în cadrul reality-show-ului de la Antena 1, însă acum regretă asta. 

Dana, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a fost dansatoare înainte de a se face remarcată în cadrul reality-show-ului de la Antena 1, însă acum regretă asta.

Dana a mărturisit, în cadrul emisiunii ”Agenția VIP”, că regretă că a fost dansatoare în clipurile unor maneliști, întrucât s-a ales cu o imagine foarte proastă.

”Am fost într-o altă emisiune, acolo mi-am început cariera în dans, după care am început să primesc fel și fel de oferte de a apărea în clipuri pentru maneliști, de acolo au venit evenimente, nunți, botezuri, nu mai dansez. A fost greu pentru că...oamenii care ascultă manele și fac petreceri de genul acesta nu sunt civilizați și era obositor pentru că lucram noaptea, pierdeam foarte multe nopți. O mare parte din fetele care fac dansuri mai acceptă lucruri. Acum mă ocup de un magazin de haine al mătușii mele, dar sunt și make-up artist.

Citește și: Ispita Dana, despre scandalul cu Aurel de la Insula Iubirii: El a vorbit urât în emisiune

Regret că am făcut lucrurile astea...au fost mai multe lucruri. Faptul că bărbații atunci când consumă alcool... se comportă urât. Aveau impresia că pot cumpăra și că pot face orice. Mi-am dat seama că e greșeala mea că am ajuns acolo. Am pus așa o barieră și nu am mai acceptat să dansez. Mă machiez singură, am și cliente, încerc să mă bazez pe asta că e ceva ce-mi place, fac cu plăcere. Iubit nu am, sunt singură. Am avut o relație de nouă ani și de atunci nu am mai găsit pe nimeni. Am crescut împreună! Îmi plac bărbații fideli, respectuoși...liniștea pentru mine este cea mai importantă. Fetelor, nu vă recomand dansul, este ceva ce vă vă afecta viitorul. Nu merită! Dacă aș fi putut să dau timpul înapoi, nu aș mai fi făcut asta pentru nimic în lume” a spus ispita Dana, la „Agenția VIP”.

Citește și: Insula Iubirii. Aurel părăsește Insula Iubirii? Radu Vâlcan: Te rog să îți faci bagajele

Ispita Dana, adevărul despre scandalul pe care l-a avut cu Aurel, în Thailanda: ”Lua pastile în combinație cu alcool!”... Bogdan și Hannelore de la Insula Iubirii, din nou împreună! Cei doi s-au împăcat și au plecat în vacanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x