Antena Căutare

Dani Boy își caută o nouă iubită! Ce a spus fostul concurent de la Insula Iubirii despre despărțirea de ispita Mădălina

Daniel Ungureanu, fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8, pare că nu regretă despărțirea de ispita Mădălina.

Galerie
Fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8 și ispita Mădălina au pus punct relației lor în urmă cu câteva zile, la doar câteva luni de la întoarcerea din Thailanda, când hotărâseră că își acordă o șansă. | A1

Fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 8 și ispita Mădălina au pus punct relației lor în urmă cu câteva zile, la doar câteva luni de la întoarcerea din Thailanda, când hotărâseră că își acordă o șansă.

Cum arată pentru Daniel Ungureanu femeia ideală

Povestea lor de iubire a fost una cu un început nefiresc, pe când Daniel venise la Insula Iubirii într-un cuplu cu Maria. Ispita Mădălina s-a îndrăgostit de el, iar Dani Boy și-a dat frâu liber sentimentelor și a ales să-și testeze relația, legând o conexiune cu Mădălina.

Citește și: Ce spune Daniel Ungureanu despre despărțirea pe care ispita Mădălina a anunțat-o cu o zi în urmă. De la ce a pornit totul

Articolul continuă după reclamă

La ultimul bonfire, Dani nu era decis cu cine ar vrea să plece acasă, pentru că simțea că încă mai are lucruri de discutat și de rezolvat cu Maria, dar în același timp nu voia să o piardă nici pe Mădălina, față de care simțea o atracție fizică puternică.

Până la urmă Dani și Mădălina au plecat împreună, iar atunci când au ajuns în România, ei au decis să se mute împreună la București. Se pare că nu a durat mult până când Daniel a călcat din nou strâmb.

Tot cu gândul la Maria, după ce a aflat că fosta lui iubită s-a întâlnit cu ispita Beni, Dani a decis să se răzbune pe Beni prin fosta lui iubită. Astfel, Daniel a ajuns să o înțele pe Mădălina cu fosta iubită a lui Beni.

Chiar dacă pentru Mădălina aceasta a fost o lovitură dureroasă, ea a decis să-l ierte spunând că poate a trecut printr-o perioadă în care a fost confuz, după relația lungă cu Maria.

Recent, Dani a avut o altă tentativă de a o înșela pe Mădălina, atunci când a ieșit în club cu mai multe domnișoare în timp ce iubita lui îl aștepta acasă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Daniel Ungureanu după ce a fost criticat pentru că e liber profesionist.Ce mesaj a transmis

Chiar dacă Dani Boy a încercat să îi explice totul Mădălinei și să o împace, se pare că decizia ei a fost fermă de această dată și din punctul ei de vedere nu mai există loc de împăcare.

Daniel chiar se bucură acum de statutul său de bărbat liber și se simte pregătit să înceapă o nouă relație. Recent, el a povestit cum și-ar dori să arate partenera ideală pentru el.

Fostul concurent de la Insula Iubirii 8 a zis că și-ar dori o iubită brunetă pentru că până acum a avut doar iubite blonde.

„Idealul meu de femeie e femeia brunetă. Brunetele îmi plac, dar am avut parte doar de blonde. De fapt, cred că idealul meu e o brunetă, dar slăbiciunea mea e o blondă”, a spus Dani într-un live pe TikTok.

Atunci când el și Mădălina s-au despărțit, au apărut zvonuri potrivit cărora Dani s-ar fi întors la Maria. Cu toate acestea, Daniel a spus care e adevărul când a fost întrebat dacă e în relații bune cu Maria.

„Da, da (n.r. că este în relații bune cu Maria). Adică nu ne vorbim, dar ne dorim binele unul altuia și dacă ne vedem, ne salutăm, adică suntem ok”, a spus fostul concurent pe TikTok.

Citește și: E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul

Prima apariție a Emei și a lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii după zvonurile că s-ar fi despărțit. Ce au dez... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Claudiu Dragotă, despre emoțiile de la bonfire-ul final. Ce spune despre relația c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x